• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Hej Kobietki! Trzymam nadal za wszystkie chcące zafasolkować kciuki!!!!!!!!!!!!!!! W końcu się uda,tak jak i mi się udalo no i teraz mam 6 tygodniowego szkraba no i cyrk na kólkach z małym, ale dajemy radę :-)

reklama
Kwiatuszek trzymam za jutrzejszy test.jestem co do Ciebie dobrej mysli.jak zrobisz to pisz od razu co Ci wyszlo.
Bafinka, Lilith mi dzis test owulacyjny wyszedl negatywny, sa 2 kreski ale testowa slabsza od kontrolnej, mialam nadzieje, ze ta temp. pojdzie w gore a tu jakies akcje, dzis mam 17 dzien cyklu, dzialamy dalej ale cos mojemu mezowi bylo dzis tam sucho, i chyba faktycznie mam mniej tego sluzu, wiec chyba ta owulka juz byla.sama juz nic nie wiem.ja mierze temp. o 6.30. prawie zawsze o tej samej porze, tylko tydz. temu w weekend mierzylam o 5.45.ide sie polozyc do mezusia.Dobrej nocki!

Nie testowalam jeszcze stwierdzilam ze poczekam. Rano czulam sie jak na @ ale teraz nie,poczekam troche jeszcze lepiej bo czasem cykl moze okazac sie dłuzszy nie wiem tylko piersi mnie bola i te zaparcia.Wiecie gdyby okazalo sie ze cykl dłuzszy to test moze nie wyjc, kiedys zdarzały sie tez 27dniowe trzymajcie kciuki

Kwiatuszek no to moze faktycznie poczekaj.wyglad 1 kreski nie jest zbyt przyjemny a potem faktycznie moze sie okazac ciaza i po co sie nie potrzebnie dolowac.trzymam kciuki.
Llilith u mnie temp. znow 36,5. ja zaczynam miec wrazenie, ze u mnie sie nic nie dzieje, moze to bylo przygotowanie na owulacje ale chyba nic z tego nie wyszlo.moze to znow bedzie cykl bezowulacyjny.jestem zalamana.chyba nastepny cykl poszedl na strate.ja chyba jestem narazie bezplodna. napisz szczerze, ze o tych temp. myslisz.
Bafinka a jak u Ciebie temp.?

Witaj Kasiu :) Powodzenia oczywiście życzę.

Kacha, no być może to nadal przygotowania.. a byc może cykl się przeciągnie bo był bezowulacyjny i trzeba dopiero czekac.. a masz lekarza jakiegoś do którego możesz isć??

Kwiatuszqu trzymam mocno kciuki :)

Bafinko jak tam??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry