• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Ikasia ale co na razie mierzysz ??

Bardziej wiarygodna jest temperatura, choć jak jest bez obserwacji to tak wiele się nie dowiesz.. a test pokaże .. Skąd wiesz, że masz cykle 28 dniowe, skoro to pierwszy z odstawienia?? To, że takie były wcześniej, nie znaczy, że znowu będą :) Jeśli będą 28 dniowe to w 12-13 dc będą równe II kreski. Tylko taki test uznawany jest za pozytywny.
Nie sugeruj się też tak tymi testami a po prostu działajcie, co dwa dni najlepiej :) Powodzenia !!

reklama
a ja mam dziś temp 36.8 coś mi skacze bo wczoraj miałam 36.6 a przedtem cały czas 36.7... do tego szyjka jest rozpulchniona pewnie od luteiny... choć biorę pod językowo...
lilith a ja mam pyt gdzie kupiłaś ten zel??? masz jakiś link?

Część moje Kochane :-) długo mnie tu nie było ale sporo się u mnie działo. Najpierw przeprowadzka potem choroba która jeszcze trwa:-( a teraz leczenie moich hormonów. Zaraz napiszę o co mi chodzi dokładnie

Foccus ja w tym cyklu po raz pierwszy robie testy owulacyjne, przez 4 dni mi wychodzily pozytywne.piatego dnia juz nie robilam, bo juz owulke raczej mialam.wiem to bo jednoczesnie mierze temp. i czuje bol owulacyjny.
Ikasia wyluzuj bo zwariujesz na samym poczatku.kochajcie sie co dwa dni tak jak dziewczyny Ci mowia, bo w Twoim przypadku nic nie jest pewne.to nie jest takie proste, jak Ci sie wydaje, czy wyczaisz kiedy masz dni plodne, sex i ciaza.ja po tabl. mialam regularne cykle, czulam bol owulacyjny, byl sex i ciazy dalej brak.i tak wiele dziewczyn ma po tabl. niewiadomo jakie bedziesz miec od razu cykle, moga byc regularne, wydluzone a niektore dziewczyny nie maja okresu po pare miesiecy.kochana teraz to Ty jestes w lesie, bo nie wiadomo jak Twoj organizm pracuje, dlatego nie licz nic, nie sprawdzaj tylko czerp przyjemnosc z seksu i moze cos z tego bedzie.nie mozesz sie tak na poczatku spalac bo potem nie dasz rady.wiem co mowie bo to jest moj 10 cykl po odstawieniu tabl.

Wczoraj byłam u ginka, dzisiaj zrobiłam takie badania: FSH, prolaktynę i estradiol - to chyba dobrze odczytałam ze skierowania na badania. Miałam usg robione wszystko jest w porządku. Pan doktór dopatrzył się nie wielkiej nadżerki :-(. Dostałam luteinę i proszę Was o pomoc: jak wystąpi krwawienie to mam przestać ją brać? Z wrażenia nie zapamiętałam co lekarz mówił. A drugie pytanko co z przytulankami mam je odstawić? Aha i jeszcze jedno jeżeli w ciągu 3 miesięcy nie zajdę w ciążę to kłania mi się szpital:-(. Lekarz stwierdziła że ma PCO czy coś takiego. Czekam na Waszą pomoc moje kochane Kobitki na świecie.

Bafinko, ja kupiłam na ebeyu plus testy ciązowe i owulacyjnę. Wpisz w google preseed lub pre seed i zobaczysz. Na allegro waszym też jest :) Wczoraj wypróbowaliśmy z ciekawości i rany.. fantastyczny, mojemu się podobało i mne też :D:D

Co do temperatury to ma nie spadać.. jak rośnie to super, szczególnie jak rośnie pod koniec cyklu, bo to bardzo dobrze wróży :)

Agusia, przeciez pisałam Ci co i jak.. lutkę bierze się 10 dni, odstawia i przychodzi @. A jak masz za niski progesteron to po 10 dniach nie odstawiasz, bo by to mogło zaszkodzić ewentualnej ciąży.. Za to jak dostaniesz @ to oczywiście odstawiasz..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry