• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Wczoraj byłam u ginka, dzisiaj zrobiłam takie badania: FSH, prolaktynę i estradiol - to chyba dobrze odczytałam ze skierowania na badania. Miałam usg robione wszystko jest w porządku. Pan doktór dopatrzył się nie wielkiej nadżerki :-(. Dostałam luteinę i proszę Was o pomoc: jak wystąpi krwawienie to mam przestać ją brać? Z wrażenia nie zapamiętałam co lekarz mówił. A drugie pytanko co z przytulankami mam je odstawić? Aha i jeszcze jedno jeżeli w ciągu 3 miesięcy nie zajdę w ciążę to kłania mi się szpital:-(. Lekarz stwierdziła że ma PCO czy coś takiego. Czekam na Waszą pomoc moje kochane Kobitki na świecie.

jesli chodzi o luteine to @ dostaniesz po jej odstawieniu
co do przytulanek to nie jestem pewna ale raczej nie zaszkodzą
a tym szpitalem nie martw sie za bardzo bo pewnie tylko na badania pójdziesz mi ginek powiedział ze jak żołnierzyki m będą ok to tesz mnie położy i będę miała sprawdzaną drożność jajowodów a jak coś nie tak będzie to będa przepychane ale to jest pod znieczuleniem...

reklama
Agusia odpisałam Ci w objawach. ja się juz zupełnie pogubiłam z tą Twoją sprawą :D Jak bierzesz lutkę na wywołanie tej @ to inna sprawa :D Odstawiasz jak ją juz teraz w końcu dostaniesz ;p Ja myślałam, że Ty masz normalne cykle kochana :D:D

Lilith wiem już czytałam i dziękuje z całego serduszka. Wiesz lekarz w czoraj stwierdził że mam PCO i do końca życia będę na tabletkach żeby mieć regularne cykle:-(
Bafinka dziękuję Kochana. Na razie tym szpitalem sobie głowy nie zaprzątam co będzie to będzie wszytko w rękach Boga:-)

Pysiu, co tam u Ciebie??

Bafinko, jak to nie jest u Ciebie naturalne a jeszcze masz skoczek temp. to to może dobrze wróżyć. Między 6 a 10 dniem następuję implantacja, w jej trakcie często spada temperatura by później wzrosnąć, do tego zaczyna wtedy tak boleć podbrzusze bo się fasola zagnieżdża :) Tylko kochana, nie nakręcaj się !!! Ja mówie, że tak się zdarza, ale znam nie jeden przypadek, kiedy przyszła @. Tak więc, my mocno trzymamy kciuki za Ciebie i odganiamy wstrętną @ a Ty cierpliwie czekasz :*

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry