• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kacha, u mnie jak to u mnie, nijak :) 10dfl więc jeszcze ze 3 dni mi zostały by ujrzeć spadek :) Ja teraz przeprowadzką i syfem w domu przejęta bardziej jestem, choć nie powiem, mam chwilę kiedy wariować zaczynam :)

reklama
Kwiatuszek trzymaj sie planu a bedzie po Twojemu.widzisz jak szybko zadzialalo.trzymam za Ciebie kciuki. z praca to nigdy niewiadomo, chyba ze masz umowe na czas nieokreslony(wtdey jestes bezpieczne). moja kolezanka pracowala 2 lata na czas okreslony,jak powiedziala szefowej, ze jest w ciazy to ta jej odparla, ze do lipca pracuje bo ma do tego czasu umowe plus pare dni po porodu a jak urodzi to sie z nie pozegna.i tak sie stalo.teraz jej sie nalezy macierzynski a potem musi szybko szukac pracy.a Ty jaka masz umowe?

A niby kobiety w ciazy sa pod ochrona

hej kobietki! u nas OK, Adaś coraz bardziej żywy, towarzyski, próbuje gadać po swojemu z czego bardzo się dziwi jak mu wyjdzie, no i śmieje się jak szalony :-)

Uploaded with ImageShack.us

wiem że też doczekacie się wreszcie swoich kluseczek! trzymam wciąż kciukasy za Was!

Ależ on śliczny :D:D

Dziewczyny !!

Przyszły mi dziś pieniądze !! Nawet nie wiecie jak się ciesze !! Akurat mi się cykl kończy ale nawet o tym nie myślę, taka jestem szczęśliwa. Przyszło trochę więcej niż miało przyjść, nie wiem czemu w czekach bo podawałam nr. konta.. więc trzeba będzie zaś dzwonić i załatwiać ale ważne że sa :D
Co prawda zero listu więc ne wiem za jaki to okres nawet.. ale czy to ważne.. jestem taka szczęśliwa, że w końcu się układa :)

Lilith super, ze Ci sie uklada.znajdziecie super lokum, fajnie sie urzadzicie i dzidzia u Ciebie zagosci.a moze juz cos macie na oku?u mnie dzis temp. 37,2- 30 dzien cyklu.do wtorku lub srody mam jeszcze czas.

Tak, już mamy częściowo na oku, musimy iść zobaczyć, ale jeszcze chcemy ze znajomym landlordem pogadać :)

Trzymam kciuki by nie spadła :) U mnie 11dfl i skoczyła do góry jeszcze wyżej, ale mam jeszcze ze 1-2 dni i spadek :D Nie napalam się, bo moje myśli sa zupełnie gdzie indziej, za to jak się przeprowadzimy .. :D

reklama
Anecia sliczny ten Twoj terrorysta.fajnie, ze do nas wpadasz i nas pocieszasz.
Kwiatuszek jak tam dzisiaj u Ciebie?nawet jak znajdziesz nowa prace i zaraz zaciazysz to tez na poczatku nie musisz nikomu o tym mowic. w jednej pracy mialam znajoma, ktora do ciazy przyznala sie na przelomie 5, 6 miesiaca ciazy. tak sie ubierala, ze trudno bylo sie doszukac brzucha, a zwolnienia dawala nie oznakowane.bo jak klienktka jest w ciazy, to na zwolnieniu jest kod, po ktorym wiadomo ze jest w ciazy i wtedy nie potracaja jej z pensji.mi to kiedys tlumaczyla kolezanka z kadr.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry