• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
agnes do szpitala kładę sie jutro:( nie wiem jeszcze jak tam dojadę ale to szczegół... samopoczucie nie za dobre jakoś płakać mi się chce... i jeszcze jakieś choróbsko mnie bierze...

Witam poniedziałkowo,ja wzielam sie za porzadki i pranko juz tez sie z ta moja owulacja nie moge rozeznac ale probujemy

Bafinko to Cie wylecza przy okazji nie martw sie bedzie wszystko w koncu Ci pomoga

Kacha to tak jak u mnie probujemy ale nie wiem czy sie uda juz tak nie mysle ale i tak pragne

Agness facieci juz tacy sa moj nie moze zrozumiec jak ja bardzo tego pragne mam plodne i on majwyrazniej nie chcial sie starac ale jak powiedzialm ze ma robic co chce to i tak sie kochalismy i skonczyl ze mnie ale mowie mu zeby nie bylo ze tylko ja chcialamdziecko pozniej bo dziecko to owoc miłosci i oboje musimy tego pragbnac on chce ale mowi ze nie wie czy to odpowiedni moment

dzis mnie pokusiło i zmierzyłam temp było 36,5 czyli spadek zob jak bezie jutro i znow mnie kusi a sex był wczoraj

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry