• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

bafinka jest w szpitalu, pobrali jej dzis 2 razy krew i sprawdzaja wszystkie hormony.wyjdzie w piatek.pozdrawia Was wszystkie.na razie tyle wiem.
lilith pozdrowilam od Ciebie bafinke.ja z tym sluzem w tym cyklu mialam kiepsko.juz dawno takiego cyklu nie mialam.z reguly mam mokro w gaciach.jak kochalismy sie 14 dnia cyklu co po 20 min. zrezygnowalismy to raczej bylo nam sucho.17 dnia moj m powiedzial ze mu lepiej bo troche poslizg jest a nastepnego dnia powiedzial, ze podobnie jak 17 dc.
Anecia fajnie ze wpadasz, jak sie czujesz?fajny ten Twoj synek.

reklama
U mnie gin powiedziala ze jest wszystko w najlepszym porzadku nawet powiedziala ze wczoraj bylo sliczne jajeczko i jak bysmy sie wczoraj postarali to bysmy mieli slicznego bobasa no ale sie nie postaralismy:( Nie wiem juz dziewczyny moj mowi ze chce ale widze ze robi to tylko dla mnie a ja tak nie chce poczekam az on bedzie na to gotowy takze z starankami stop chyba ze co ma byc to bedzie ,oczywiscie bede z wami cały czas.

Bafinka mowi ze spuscieli jej chyba z 10 prubowek krwi wynikow nie ma jeszcze,dzis chyba bedzie miala usg i jutro tez jakies badania

Mam nadzieję, że Bafinka się jakoś trzyma i jest dzielna, jeszcze niedługo i wyjdzie. Dobrze, że ja tak badają :)

Kwiatuszqu, u nas sprawa z drugim bobasem wygląda tak, że mąż niespecjalnie chcę ale dla mnie zrobi wszystko.. trochę głupie ale co tam, ja chce i tyle. A ze staraniami nie ma problemu bo my moglibyśmy sę tulić kilka razy dziennie, więc to też nie wygląda na zasadzie: zróbmy sobie dziecko.

Agness, ja owulke imałam jeszcze na starym mieszkaniu, czekam teraz na @ i zaczniemy pewnie działać :)

Kacha a co do śluzu, ja nie znoszę jak jest mało śluzu.. w tym cyklu o dziwo był, bo chyba aż tak dałam na luz z powodu tej przeprowadzki i na szczęście ten luz utrzymuję się do teraz, teraz jestem na dniach @ i jak nigdy zupełnie się tym nie przejmuję.. za to żel zdziałał cuda :D

My tez kochamy sie bardzo i wogole ale chcemy zeby dziecko było poczete wiesz to nasze pierwsze,powiem tak szczerze ze jemu bardziej zalezy na odpowiedzialnosci bo chce wszystko zapewnic potomkowi,ja go kocham bardzo i poczekam w koncu swait sie nie zawali te kilka miesiecy

Fajnie, że bafinkę ladnie zbadają i w ogole. Będzie wiedzieć przynajmniej na czym stoi :)
Lilith u nas tez nie było "robimy dziecko" tylko seks jak każdy inny, no tylko pierwszy starankowy to jakoś tak myslałam o tym, że może dziecko uda się począć, a później pelen lajt :]
anecia duży ten Twój Adaś że ho ho. :tak::tak::tak:
Kwiatuszek nigdzie czasem nie uciekaj ;)
Pozdrówcie bafinkę.... musi jakoś wytrwać do piątku w tym szpitalu. Może tak źle nie będzie
A my obydwoje tak samo bardzo chcemy maleństwo. Staram sie o tym nie mysleć, bo jak zacznę to końca nie widać :] a i staram się nie nakręcać oglądając cokolwiek dla dzieci wózki itp. ;]

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No nic na sile tak piszecie jakbym wogole przyjemnosci z tego nie czerpala:(

No bede z wami cały czas, chyba ze moj sie zdziwi jak sie udalo w tym miesiacu hehe

Ostatnia edycja:
Lecę kobietki tymczasem zajrzeć do lodówki i wymyślić coś na obiad, a i muszę do sklepu chyba iść po spożywcze - Jezzzu jak ja nie lubię chodzić na zakupy, jakiekolwiek :no::no::no:

reklama
Witam.

Ja miesiąc temu miałam w pochwie bakterię Enteroccocus feacalis, teraz znowu mnie dopadła. Podoba ta bakteria utrudnia zajście w ciążę. Miała któraś z was podobne problemy.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry