• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kacha nie ma sytuacji bez wyjścia. Skoro lekarka powiedziała że jest szansa na dzidzię to trzeba w to wierzyć nie poddawać się i myśleć pozytywnie. A najlepiej o tym nie myśleć tylko korzystać z przyjemności:-)
Bafinka oj to faktycznie u Ciebie sporo tego:-(

reklama
Kwiatuszek to jedziemy na tym samym wozku.z tego co wczesniej pisalas z mezem odstawiliscie staranka do czerwca, czy to oznacza , ze teraz bedziecie sie zabezpieczac?

Agusia, bafinka dzieki za pocieszenie.w tamtym cyklu fajnie sie trzymalam a w tym jakis dolek mnie zlapal.sorki ze wam jecze, ale wiem ze wy mnie najlepiej rozumiecie.

moze nie do konca zabezpieczac ale moze bardziej uwazac teraz nawet sex dzien przed owulka nie przynosil rezultatow to chyba nie ma sie czego obawiac mysle ze jak bedziemy uwazac w tych dniach to bedzie ok.gin mi mowila ze u mnie 12dc jest owulka to wszystko jasne a Tobie napewno sie uda moze powinnas postawic na sex co 2 dni chyba ze lepszy byłby monitoring i wtedy w okolicach owulki codziennie a tak oszczednosc moja gin tak doradzala tylko ze ja byłam u niej akurat w dniu owulki w dniu kiedy mialam skok teraz juz wiem kiedy to jest bo do wieczora umierałam z bolu i nawet nie wyobrazam sobie sexu z takim bolem no ale kiedys bede musiala sie poswiecic,
Z jednej strony juz bym chciala ale sama wole sie lepiej zabezpieczyxc finansowo zebymalenstwu niczego pozniej nie brakowalo

baby moje gdzie sie podziałyscie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry