• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Kwiatuszek a ktory masz dc?jak ja juz chcialabym byc w tej ciazy.ciekawe ile mam jeszcze czekac na ten cud?czy on wogle mi sie przytrafi?mam dzis 3 dc i mam juz ochote na bzykanko.niech ten czas szybciej juz plynie.jestem strasznie niecierpliwa.

Agusia dzieki za pocieszenie.Ty to masz nerwy, ze tak dlugo czekasz z tym testem. ja bym nie wytrzymala.ty idziesz do ginki 14 a ja 13, tylko ze ja pojde z problemem bezplodnosci.

kacha rozumiem ze sie martwisz ale myślenie ze jesteś bezpłodna na pewno nie pomaga... może po prostu jakiś hormon masz nie w normie albo potrzebny jest ten zabieg hcg.. jest dużo możliwości które da sie wyleczyć powinnaś sie cieszyć ze lekarz w końcu zacznie cię diagnozować:) na pewno będziecie mieli dzidzie tylko trzeba podleczyć ciebie i męża pewnie też ale to przecież nie koniec świata:)
ja mam pare utrudnień na drodze do dzidziusia pco tyłozgięcie macicy zrośnięte jajowody do tego mąż na problemy z żołnierzykami a wierze że nam sie uda:) zresztą nawet gin powiedział że sie uda więc sama widzisz że z każdej sytuacji jest wyjście:)

Agusia narazie sama ta bezplodnosc wymyslilam.ale moja lekarka powiedziala, ze jak do roku nie zajde to bedziemy sie martwic.wydaje mi sie, ze jak bylam u niej w 8 miesiacu staranek to ona raczej byla pewna ze mi sie niebawem uda.no to sie kobieta zdziwi, jak mnie zobaczy.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry