• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Kwiatuszek ja chodzę do tej ginki chyba ze 2 lata, niby sobie ją chwalilam. Zawsze wszystko mówila jak badala co widzi itp. od A do Z no ale...Co chwila grzybica... raz miałam chyba z rok spokoju i od nowa to samo... co się wyleczę to albo od razu przypląata się znow albo za miesiąc, dwa... Już mam tego dość. W końcu postanawiam wybrać się do innego gina też na nfz..>Zobaczymy co on na to mi zaradzi :(:( bo już naprawdę mam dość... :-(:-(:-( A jak ten gin mi się nie spodoba to pojdę prywatnie do gina. Dzięki za te tabletki ale teraz staram się dostać do gina na wizytę - może już na dziś się uda i niech on coś zaradzi.. a skoro te co mi podalaś takie dobre to sobie je spiszę w razie jakiejkolwiek awarii czy w oczekiwaniu na wizytę - bo nieraz to musialam czekać ok. miesiąca na wizytę...
Masz rację... lepiej nie myśleć o starankach tylko kochac się z przyjemności :) a tak za bardzo nastawiać się na maleństwo to nie jest dobrze ;-);-);-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam was kobietki.ja ma dzis 9 dc ale moj m juz wczoraj chcial dzialac wiec zaczelismy staranka.powiedzial, ze w tym miesiacu nie odpusci i bedzie mnie co chwila brac i zebym psychicznie sie na to przygotowala,ciesze sie ze chce dzialac i ze jest pozytywnie nastawiony. za to badanie nasienia boczyl sie na mnie przez 2 dni ale juz mu przeszlo.a ja tez jakas bardziej spokojniejsza jestem jak zrobilismy te badanie.
Pysia niektorzy maja wieksze predyspozycje do grzybic.niechce Cie martwic ale moja mama poraz pierwszy dostala grzybice jak byla w ciazy i od tego momentu ma przesrane a minelo 23 lata.chodzila po roznych lekarzach, brala rozne leki, miala wymazy, zeby sprawdzic jaki typ grzyba ma i caly czas do niej to powraca.moj tato mial tylko raz i tez sie z nia nieraz leczyl.jak skonczysz kuracje lekami to kup sobie lactowaginal na odbudowe flory bakteryjnej i moze lacidofil lub dicoflor, zeby miec w sobie te pozytywne bakterie bo jak jest zachwiana rownowaga w organizmie to czesto wychodza te grzybice.
ja przez 10 lat wspolzycia mialam tylko raz te cholerstwo i strasznie cierpialam, moj m tez mial wtedy ostra postac.ja leczylam sie globulkami i mascia clotrimazolum i pomoglo a moj m dostal 1 tabl. flumyconu i tez sie smarowal ta mascia co ja i pomoglo. po wyleczeniu zrobilam sobie ta kuracje lactovaginalem.i od tego czasu nie podcieram sie zwyklym recznikiem tylko recznikiem jednorazowym.zwracam uwage zeby reczniki byly suche.

Agusia fajnie ze chlopaki sie biora do roboty.jak zaczynalismy staranka rok temu to moj mial strach w oczach.wydawalo mi sie ze to ja bardziej chce byc w tej ciazy a on tak srednio chce. ale od paru miesiecy widze ze mu b. zalezy.oby nam sie w tym cyklu juz udalo.

Kacha pewnie że fajnie:-). U mnie to jeszcze lekarzowi zależny na tym żeby dzidzia była jak najszybciej:-D więc ja w tej kwestii nie mam nic dopowiedzenia. A przepraszam że zapytam ile masz lat?

Kwiatuszekq20 masz rację. mojej koleżanki mąż nie zdąży jeszcze rozpiąć rozporka, a ona jest już w ciąży:-).
Ja mam jedno marzenie żeby mieć już dzidzie po serduszkiem, a drugą za jakieś 2 lata:-)

reklama
Agusia, zawsze kiedy ja jestem leczona to mąż razem ze mną. Nigdy nie ma tak, żebym była sama leczona. I cały czas jest to samo :((( Teraz co prawda nie piecze ani nie swędzi, bo zwykle towarzyszyło mi to no ale wydzielina brązowa nieprzyjemnie pachnąca... :-(:-(:-( i jeszcze do tego jajnik mnie kłuj przedwczoraj
Dobre z tym rozporkiem co napisalaś:-D:-D:-D
kacha, dzięki za info. Zapisalam nazwy tych leków. Faktycznie będę musiala o tym pomyśleć. Ja już mialam wszystko chyba co możliwe- metronidazol i dowcipne i do połykania, gynazol dopochwowe, taką maść dopochwową już nie pamiętam nazwy. Jeszcze jakieś do połykania. Matko :szok::szok::szok: Ja już tyle lekow mialam, że szok i dalej powrót :((( Zawssze leczę się ja i mąż.
Kwiatuszek bez sensu jest to, że jedne nie chcą dzieci i mają... chodząc w ciąży piją, palą nie myślą o dziecku i rodzą zdrowe dzieci... a kobietki ktore naprawdę dbają o siebie i maleństwo w tym czasie to często mają jakieś problemy :-(
I gdzie tu sprawiedliwość??

A ciekawe kiedy ja zaciążę :sorry2::sorry2::sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry