reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

agness ja mysle ze u Ciebie owulka byla jak najbardziej.teraz musisz czekac.moze akurat sie udalo, w sumie zaczelas sie leczyc. ja w poniedz. tez bylam na pobraniu krwi.a drugi raz chyba pojde 4 lutego.to zalezy kiedy dostane @.
kwiatuszek przykro mi z powodu twojego spadku temp. ile czasu juz sie staracie?u mnie tez dzis spadla z 37,2 do 37.porownalam sobie swoje wykresy i w 1 wyszlo ze jak mialam 37,2 to za 7 dni przyszedl @ a w drugim wyszlo ze za 5 dni.ja w sumie mam dostac okres 1 lub 2 lutego wiec to potwierdzi sie z tym pierwszym wykresem.
pysia to niebawem wyjasni sie co u Ciebie.trzymam kciuki.
agusia te nauki sa upierdliwe ale idzie sie tez z nich posmiac.zobaczysz szybko wam zleci.

reklama
Czesc dziewczynki! U mnie 8 dc. Dzisiaj sluzu juz nie ma. Denerwuje sie bardzo, bo to przeciez nasz pierwszy miesiac staranek. Raczej nie podchodze do tego teraz na luzie. Czekam tylko niecierpliwie kiedy bede mogla testowac :-)

Nie kochana, nic takiego nie probowalam. Nie jestem do konca przekonana co do tych testow. Z drugiej strony to pierwszy miesiac staran, wiec poczekam co Bozia nam da. Potem bede rozwazac inne sposoby.

W zeszlym roku w pierszym miesiacu po tabletkach zaciazylam. Jakby teraz tez tak bylo... Za tydzien powinnam miec owulke. Chodze jak na szpilkach. Uwierz mi.

Wlasnie jestem takiego zdania. Zobaczymy jak to bedzie po tym pierwszym miesiacu. Trzymajcie mocno kciuki! :tak:
A jak tam pysia u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry