• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
czesc laski.ja mam dzis 25 dc i temp. 37.okresu spodziewam sie 1 lub 2 lutego.w ciazy na pewno nie jestem bo mam takie silne przeczucie jak ostatnio.z reszta moj organizm tez mi jakis sygnalow nie wysyla.moj m byl w tamtym tyg. przeziebiony a teraz ja.zawsze mnie zaraza.bolalo mnie 4 dni gardlo a dzis mam juz mega katar.dzis mam wolne ale jutro musze isc do pracy.
agness ja jutro pdbiore wyniki to dowiem sie co i jak z progesteronem i testosteronem, dzis siedze w domu, nie bylo mi po drodze ich odebrac.jak dostane okres 1 lub 2 lutego to 4 lutego ide na nastepne badanie krwi: FSH, LH, estradiol, TSH, prolaktyna i CPR.21 lutego mam wizyte u ginki.pobierze mi sluz z szyjki i jeszcze sprawdzimy chlamydie.jak bedzie wszystko ok to w polowie marca chyba mnie czeka badanie droznosci jajowodow.po cichu mialam nadzieje ze do tego ostatniego badania uda mi sie zaciazyc ale raczej tak sie nie stanie.slyszalalam od jednej forumowiczki ze po tym leku co bierzesz na prolaktyne to on tez nie ma ochoty na sex.ja cos czuje ze mi ta prolaktyna tez wyjdzie wysoko bo ja sie zawsze czyms stresuje.

kwiatuszek to na razie starasz sie krotko, pewnie nie bawem Ci sie uda.tylko sie nie stresuj i nie mysl o tym duzo a bedzie dobrze.ja wkoncu psychicznie wyluzowalam, skupie sie na tych badaniach, bzykac bedziemy sie ile wlezie a co bedzie to bedzie. ja juz nie raz mialam jadna owulke, kochalismy sie wtedy i nic.jak widac ja jeszcze musze poczekac.

pysia888, ja juz gdzies tam kiedys pisalam, ze w zeszlym roku w maju zaciazylam w pierwszym miesiacu po odstawieniu tabsow. Jednak w 9-10 tc pojawily sie komplikacje i poronilam. Potem znow zaczelam brac te tabsy. Od listopada juz nie biore i mam cicha nadzieje, ze moze sytuacja z szybkim zaciazeniem sie powtorzy. Poczekamy, zobaczymy. U mnie 9dc.

kwiatuszek to na razie starasz sie krotko, pewnie nie bawem Ci sie uda.tylko sie nie stresuj i nie mysl o tym duzo a bedzie dobrze.ja wkoncu psychicznie wyluzowalam, skupie sie na tych badaniach, bzykac bedziemy sie ile wlezie a co bedzie to bedzie. ja juz nie raz mialam jadna owulke, kochalismy sie wtedy i nic.jak widac ja jeszcze musze poczekac.

bedzie dobrze musimy sie wspierac a nie załamywac ja tez wyluzowalam teraz sie ciesze z moja siostra bo rodziw kwietniu a druga w czerwcu gorzej jak ona jedzie do domu to mam takie głupie mysli ale staram nie myslec

kacha10 dzięki kochana, raczej mnie to nie pocieszyło, ale dobrze wiedzieć że nie jestem sama. Ja tak samo jak ty powinnam dostać @ 2-3 luty,a jak dostanę do około 6 na badanie prolaktyny. do ginki jadę 2 lutego, mam nadzieję że się o wszystko zapytam.

czesc kobietki. odebralam wyniki pierwszych badan, testosteron wyszedl mi 0,23 (norma 0,06 - 0,82) wiec jest dobrze a progesteron 31,60 (norma w fazie lutealnej 1,7-27) wiec mam go dosc wysoko, ale to chyba nie przeszkadza w ciazeniu, co?jak byloby go za malo to bylaby lipa bo zarodek mialby problem sie zagniezdzic a tu jest go duzo.w sumie to hormon podtrzymujacy ciaze, wiec chyba moj wynik nie jest zly?moze wy cos wiecej wiecie na ten temat?

reklama
Czesc wszystkim! Jak myslicie, kiedy moge testowac: czy zaraz po owulacji jak ja poczuje czy moze raczej czekac do dnia kiedy powinna przyjsc @ ??? Pon.-Wt. powinna byc owulka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry