• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

pysia888 gratuluje kochana! Ja mam 11 dc. Przytulamy sie codziennie i nogi do gory tez sa :-D Dziewczyny, wszystkim nam sie uda. Nie moze byc inaczej.

kwiatuszekq20 przykro mi, ze bedziesz musiala zawiesic staranka. Ale moze juz jest fasolka.

reklama
kwiatuszek, lazurowe dziękuję Wam bardzo kobietki :*
Kwiatuszek jak nie ma innego wyjścia to musicie zawiesić staranka, a jak mąż wróci to nadrobicie :)
&&&&&&&&&

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Kwiatuszek proszę
Dobra kobietki lece tymczasem papa

Załączniki

• teścior.jpg
    teścior.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 51
super wiedzialam ze sie uda jeszcze troche bladziocha ale napewno bedzie tłusta

Pomózmy malutkiej Martynce oddacaj 1% swojego podatku rozliczajac sie wystarczy tylko wpisac Martyna Gruszczyńska 122/G KRS 0000186434

Ostatnia edycja:
czesc laski!ja mam dzis 27 dc i temp. 37.2 - jest podwyzszona bo przeziebienie niezle mnie meczy.
Pysia wielkie gratulacje!to teraz zycze Ci spokojnej i zdrowej ciazy!masz jakies objawy?jak czesto sie kochaliscie w tym szczesliwym cyklu?
kwiatuszek to jak Twoj wyjedzie to bedziesz musiala sie uzbroic w cierpliowosc.a daleko jedzie?

reklama
prawie 500km no i mowi ze napewno sie uda jak przyjedzie po przerwie ale jestszansa na odwiedziny zobaczymy co z tego wyjdzie moze jeszcze nie pojedzie czeka na odpowiedz.ale tak czy tak czekamy do tego mja bo chocby nawet sie udalo teraz a on by musial jechac to ja tak nie chce,chcemy razem cieszyc sie tym szczesciem a nie ja tu on tam rozumiesz bo byc moze dadza go blizej ale tez bedzie w delegacji ale bedzie wpadal do domu ale to nie to samo

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry