• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Wlasnie, mysle, ze jeszcze hormony moga szalec. W koncu nie az tak dawno odstawilam tabsy, wiec moze jeszcze nie wszystko byc w normie i moze owulke jednak juz mialam. Hmm...

Idź do lekarza. Hormony też robią swoje. Sama wiem po sobie. Prawie 11 miesięcy bez @, 2 razy miałam wywoływaną. A teraz ją reguluję luteiną i mam nadzieję że jak najszybciej się unormuje, bo już oszaleć można. Woda mi się w organizmie zatrzymała i byłam napuchnięta ale już wychodzę na prostą :)

czesc wszystkim. ja mam dzis 29 dc i chyba lada chwila dostane @.temp. mam 37.jestem dosc przeziebiona i oslabiona, wiec od paru dni ta temp. moze jest zaklocona choc goraczki nie mialam i nie mam.

Czesc laski! Mnie chyba tez cos takiego wzielo wczoraj jakby wirus czy cos, bo dzisiaj juz nie mam takich objawow. U mnie 13 dc. Troche jakby jajniki mnie dzis pobolewaly.

Cześć dziewczynki.
Ja dziś mam 24 dc. Wielkie oczekiwanie. Ostatnio miałam w 26 dc, a normalnie 27.... więc...
Pysia gratulacje!!!!!!!!! Przesyłaj fluidki.....
To ja zostałam ostatnia
chlip.gif
chlip.gif
chlip.gif
chlip.gif
chlip.gif
chlip.gif

Kacha a może coś jest na rzeczy....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama