• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Agusia chodzi mi, że ostatnia ze "starej" kadry.... Anecia, mandrzejczuk, Bafinka , Pysia.... a ja zostałam....
Mam nadzieję, że wkrótce się uda.... i wszystkie z tąd pójdziemy!!!!!!!!!!!!!

agness ten cykl juz jest stracony.dzis mam 30 dc i temp. spadla z 37 do 36,9.dzisiaj jest 14 dni wyzszych temp. wiec jutro dostane okres.w nocy pobolewalo mnie podbrzusze jak na @.cycki tez twarde i obolale.wiedzialam ze moj organiam robi sobie ze mnie jaja- ten podwyzszony progesteron i jeszcze mialam jednordniowe plamienie pomaranczowo- czerwone 27 dc (pojawilo sie tylko po zalatwieniu a potem nic), troche mi to dalo do myslenia i mala nadzieje.nastepnego cyklu nie przepuszcze, bede codziennie sie bzykac w dni plodne.dokoncze badania a jak sie nie uda w lutym to juz mi zostaje pojscie na te drastyczne badanie droznosci jajowodow.

AGNES kochana kibicuje Ci z calych sil, nie na innej opcji, musisz tez zaciazyc glowka do gory :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pysia dziękuję kochanie za to że we mnie wierzysz. szkoda że ja jużpowoli tracę nadzieję.... Ciężko mi.... zblizają się dnia mojej@, więc znów będę miała mega doła.

kacha moj ten cykl też już spiasany na starty, Brzuch zaczął boleć jak na @ czuję że w nocy nie zaleje. Ale gorąco popieram Twoje postanowienie, i podpisuję siępod nim dwiema rękami. Też zamierzam wykorzystać luty!

lazurowe_wybrzeże magiczna data. Myślę że to będzie ten dzień. Ja wtedy powinnam zacząć dni płodne, więc może też się uda.

reklama
Agnes mam nadzieje, ze to ten dzien. Owulka byla z jak najbardziej prawidlowymi objawami. Przytulanko na maxa i nogi do gory tez byly, wiec musi sie udac :tak: Moze dla Ciebie tez bedzie to szczesliwa data. Skoro dni plodne zaczynasz, to tez dzialaj kochana przy kazdej okazji. Trzymam &&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry