• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

lazurowe dzieki za pocieszenie.nie jest mi latwo bo staram sie juz rok i 1,5 miesiaca i dalej nic.
pysia ja juz probowalam testow owulacyjnych, pokazywaly owulke, bzykalismy sie wtedy i nic.z reszta ja b. dobrze czuje zblizajaca sie owulke.czasem tak mnie bola jajniki ze mam uczcie jakby mialy mi wypasc, sluz tez mam niezly, mierze temp. i wykresy tez mam ladne.bzykamy sie w dni plodne i nic.ja chyba jestem jakas nieplodna.bo z moim m jest wszystko w porzadku.mnie ta cala sytuacja b. stresuje. moze to mnie tak blokuje.

reklama
ameli fajnie ze wpadlas i nas pocieszasz.ja juz mam rok i 1,5 miesiaca za soba bezowocnych staranek i jestem coraz bardziej zdolowana.od tego wszystkiego juz mi psycha siada.

pysia te tez mialam i nic ale skoro ja mierze temp. i wiem kiedy mam owulke to szkoda kasy na te testy. mi juz chyba nic nie jest w stanie pomoc. juz rozne mialam strategie, chwytalam sie juz chyba wszystkiego i nic.chyba jestem bezplodna.

KACHA ile jest takich przypadkow ze kobiety mysla, ze wiedza kiedy maja owu a jednak nie
No nie wiem ale mi te domowe pomogly

pysia ja wszystko notuje, jak dostaje okres to cofam sie 14 dni i sprawdzam czy wtedy sie kochalismy i czy moje przypuszczenia ze czulam owulke byly sluszne i zawsze mi sie sprawdza ze dobrze ja czulam.ja chyba musze pogodzic sie ze dziecka miec predko nie bede, jesli wogle.

pysia dziekuję kochana
lazurowe_wybrzeże Tobie te dziekuję
kacha przykro mi, ale w następnym cyklu nie odpuszczaj, na pewno się uda. Ja też nie wierzę testom, nie sprawdziły się. Nie mart wię, mi też już 1 rok i miesiąc mija....wiem co czujesz, moja psycha wygląda tak samo. Ale głowa do góry. Uśmiechnij się. Dla nas też słońce wkońcu wyjdzie

A ja wciąż czekam na @. Jeszcze się nie pojawiła

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry