• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

jutro ma wizytę u ginki...zapytam co i jak, więc może mi podpowie.... myślę że może jutro rano, albo w czwartek. dziś jest dzień spodziewanej więc jutro czy pojutrze powinno już wyjść. Ale ostatnio robiłam w 31 dc i był cień cienia.

reklama
No to ja czekam na dobre wiesci jutro od rana :) Jakby wyszedl cien cienia, to przeciez mozna zawsze test powtorzyc. Sama widzisz na suwaczku ile ja mam jeszcze do testowania. Ufff... Nie lubie czekac :dry:

Agnes może jeszcze nie wszystko przesądzone. Może jednak @ nie przyjdzie, a test zrobiony dziś jest za wcześnie &&&&& Trzymam kciuki i nie puszczam
Kacha nie możesz myśleć, że jesteś bezpłodna. A może zbyt duzy nacisk kladziesz na chęć posiadania dziecka i przez to się nie udaje :-( &&&&&&&&

agness jak wrocisz od ginki to pisz co Ci powiedziala. dzieki za wsparcie i slowa otuchy.bede sie ostro starac w tym cyklu ale juz zaczelam czytac o tym badaniu droznosci jajowodow.musze sie do tego jakos fizycznie i psychicznie przygotowac.
pysia ja sie wlasnie boje ze moze moja psycha mnie blokuje.a ona potrafi wiele.probuje sie wyluzowac psychicznie ale tyle juz probowalam i nie potrafie siebie oszukac.jesli chodzi tu tylko o to to bedzie mi b. ciezko zaciazyc.

kacha, pysia, lazurowe_wybrzeże dzięki zą wsparcie. lekarka kazała mi kategorycznie odstawić tabletki. podobno jestem zdrowa, tylko sobie choroby wynajduję. Ogladała moje badanie usg z tego cyklu i powiedziała że byłapiękna owulacja i pęcherzyki, mam wrzucić na luz, nie liczyć, nie planować tylko się sexić. Ma być pełen spontan, zero myślenia.
Chyba sie trochę podbudowałam. W każdym razie czuję się lepiej.... dużo lepiej. Życzę wam tego samego, a więc od dziś moje kochane rozmawiamy o wszystkim,oprócz liczenia, owulacji. Jesteśmy zdrowe, i gotowe nba dzidzię... prawda??? A wredna @ to nie dla nas! I szybciutko gonimy pysię! A, i kazała mi odstawić testy owulacyjne, bo ponoć się nie sprawdzają. jeżeli cykl jest 28 dniowy, to równo w połowie cyklu powinna występować owulka, więc 5 dni przed i pięć dni po się bzykamy!!!! Ile i kiedy chcemy.... i jak ;-))) a oprucz tego jak mamy ochotę to też.... Najważniejsze jest zbliżenie i miłość do swojej połówki, wtedy właśnie pojawia się ta trzecia istota.... anie od liczenia i planowania! Pozdrawiam was cieplutko i przesyłam moc moich pozytywnych fluidów. Dawno tak świetnie się nie czułam. Pewnie mnie zaraz zaleje @ ale tonic, następnym razem już nie przyjdzie...Prawda!? Ogromna BUŹKA dla was!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Agness jestem z Ciebie dumna :) Tak trzymaj. Ciesze sie, ze lepiej sie czujesz i ze patrzysz na to wszystko w taki

wlasnie sposob. Ja sie tylko obawiam, zebym to ja w taki stan jak Ty wczesniej nie wpadla :-/ A co do testow owu to

swieta racja. Ja nie wierze tez w te badziewia. To tylko strata pieniedzy i podsycenie nerwow. U mnie jakis sluz wystapil.

Czytalam, ze niby blizej @ to powinno byc sucho, a jak sluz to dobrze, bo moze @ nie przylezie. Ja tak zazwyczaj

mialam - sucho.

A teraz pytanko.

Jesli taki sluz sie pojawia przed terminem spodziewanej @ to mniej wiecej na ile dni przed? Tak pytam dla orientacji.

reklama
kacha właśnie psychika może zdzialać wiele, więc może spróbuj się troszkę rozluźnić i tak nie myśleć o tym...
Agnes oby tak dalej:-)
Agnes, lazurowe testy owu to nie badziewie - Wam może nie sprawdziły się ale ja dzięki nim.... cykle mialam niezbyt regularne i testy idealnie mi pomogły.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry