• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

Dziewczyny, ze mna cos sie dzieje. Mam 12 dc. Od wczorajszego wieczoru mam mdlosci, ciagle mam ochote zwymiotowac. Teraz tez siedze taka zamulona, w glowie mi sie delikatnie kreci momentami. Nie wiem co jest grane.

reklama
Spokojnie, nie nakrecam sie. Jestem w miare opanowana. Wiem, ze to nie musi oznaczac fasolki, no i 12 dc mam dzisiaj. Nie podejrzewam, zebym zaciazyla, aczkolwiek pozniej sie okaze.

Kwiatuszek życze kochana, aby najlepiej nie jechał... a jak pojedzie to żeby szybciutko wrócił i żebyście się postarali o dzidziusia :) i żeby później był caly czas z Tobą i fasolką, bo wiadomo, że jak osobno to nie to samo. Razem musicie to wszystko przezywać :tak: &&&&&&&&
Lazurowe chyba nie powiesz, że myślisz że już masz objawy! Za wcześnie na objawy :) no ale zyczę abyś zaciążyła &&&&&&&&&&&

pysia cudownie ze ci się udało wielkie gratulacje:) to dowód że na każdą z nas przyjdzie odpowiednia pora i trzeba być cierpliwym:) obliczałaś termin?? załapiesz się na wrześniówki??
kacha ja trzymam kciuki żeby się w końcu i tobie udało
kwiatuszku pomyśl sobie że jak przyjedzie na przepustkę to jego plemniki będą takie silne ze od razu się uda:)
lazurowe trochę wcześnie na objawy choć ja wiedziałam o ciąży już 2 dni po owulce więc nigdy nic nie wiadomo:) oby się udało:)

Ja tez tak od razu pomyslalam, ze to przeciez by bylo nawet za wczesnie na jakiekolwiek objawy. Nie wiem czemu tak mam. No i czy moglaby byc u mnie tak wczesnie owulka???

reklama
Tez tak mi przez mysl przeszlo, bo raczej watpie, zeby to od strony ciazy bylo. Zbyt wczesnie na takie objawy i nie ten dc raczej. Czekam do 15.02 i bede testowac. Ale moj kochany to juz jest pewien, ze w ciazy jestem :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry