• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

dopiero w dniu spodziewanej miesiaczki albo jeszcze pozniej nie testuj od razu bo bedziesz rozczarowana my to juz przerabiałysmy a co laski sadzicie o moich plamieniach 2 dni przed 2 czy to nie jest grozne

reklama
kwiatuszek ja mysle ze to nie jest grozne.wiele kobiet tak ma.na wszelki wypadek spytaj lekarza czy to nie wadzi w zagniezdzeniu i podtrzymaniu ciazy.ja mam np. lekkie brudzenia dzien lub 2 dni przed @.one sa koloru jasno brazowego i widac je tylko na papierze jak sie podcieram po zalatwianiu.czasem trzeba sie niezle popatrzec zeby dojrzec.a ile dni ma Twoja faza lutealna?

hej dziewczyny wpadłam dodać wam otuchy:) kochane napewno wam wszystkim się uda i niedługo razem będziemy narzekać na mdłości:)
kacha a ta progesteron taki wysoki bo może fasolka jest??

bafinka co tam u Ciebie?jak tam objawy ciazowe?daja Ci juz popalic?bylas juz na usg?mi przez sekunde tez przeszla taka mysl jak Tobie ale potem szybko sie otrzasnelam.nie znalazlam wiele w necie na temat podwyzszonego progesteronu, chociaz niektore klientki mialy duzo wyzsze wyniki a w ciazy nie byly.wiec to nie jest ze soba zawsze wspolzalezne.musze zrobic te pozostale hormony i zobaczymy czy wtedy jest wszystko w porzadku.na razie musze czekac na okres.a poki co to przeziebienie od mojego meza przeszlo na mnie i juz drugi dzien sie mecze.

Witam serdecznie i ja być może kiedyś i ja będę potrzebowała zasięgnąć porady.. jak się starać po antykoncepcji.
Na razie podczytywać będę sobie i się douczać :) bo u mnie jeszcze dłuuga droga :-) niestety u mnie wszystko musi iść etapami :-) zareczyny-ślub-dziecko. Mam bardzo religijnego TŻta

pozdrawiam wszystkie starające się :-)

reklama
aaaa pysia super tak skromnie sie chwalisz

wczoraj sie dowiedzialam ze moj moze miec wyjazd dłuzszy w delegacje na 3-4 miesiace jestem zalamana ale to jeszzce nic pewnego moge jechac z nim ale to troche nie mozliwe bo ma mieszkac w hotelu wiec zostane bo co z naszymi zwierzakami wiec bedzie trzeba na troche zawiesiec staranka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry