• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

dzięki kacha, mam nadzieję że coś z tego leczeni będzie, już mam stresa, czy prolaktyna spadła. Mam zamiar jechać dokontroli 4 lutego. A ty kiedy będziesz miała wyniki badań?

reklama
Lazurowe a to masz już dziecko? Skoro piszesz, że zaciążyłaś poprzednio w 1 cyklu. Wiem, że chodzisz jak na szpilkach, nie da się inaczej, trzeba myślec o tym wszystkim
U mnie ok, czekam i czekam. Poprzednio 3 cykle się staraliśmy nie mysląc o płodnych, owulce i niczym i nie udalo się. Teraz nie bylo jak w poprzednich 3 cyklach i czekam na efekty :zawstydzona/y:
Agnes witaj. Jak u Ciebie?

pysia888 u mnie spoko. Jakoś leci....ciężko mi trochę, bo czas leci a tu lipa.... a jak u Ciebie? Jak ci się układa na nowej drodze życia.... (no może już nie takiej nowej.... ale świeżej. hihihi)
@ powinnam dostać 3.02... ale już jączuję wielkimi krokami się zbliża. A ty jak słonko?

Agnes o w końcu się odezwałaś, bo odkąd napisalam poprzedniego posta zaglądam Ty dostępna ale nie odpisujesz no ale w końcu się doczekałam :)
U mnie w porządku - zyje nam się super, dogadujemy się póki co, więc ok :)
Teraz czekam na to aby @ nie przyszła
Ja trzymam kciuki wciąż za Ciebie - oby @ nie przyszla @@@@@

Dzięki kochani, ja też za Ciebie, kibicuję Ci ponieważ chyba tylko my zostałyśmy jeszcze ze starej kadry hihi, ale już niedługo, na pewno. A bty kiedy masz dostać @?
Fajnie że się dogadujecia, jak na początku tak jest to już tylko lepiej będzie. Najważniejsze to zgrać się z drugą połówką. A potem to już leci z górki....

Agnes kochana ja mam cykle 27-30 dni, więc nic nie wiadomo
A teraz jakoś mi strasznie wilgotno, a na zblizającą się @ to bym chyba miala sucho - sama nie wiem :baffled: KOchana niedługo i my zaciązymy :)
Mam nadzieję, że caly czas będzie tak jak teraz dobrze ;-)

Na pewno,wirzę w to. Wiara przenosi góry.
Ja też mam cykle 26-30 dni. A zamierzasz testować, czy czekasz na rozwój wypadków? To mówisz że na @ jest sucho? Ja też mam ostatnio mokro, tak dziwnie. Ale ten cykl nic chyba będzie u mnie stracony. Odkąd biorę bromergon, straciłam całkiem ochotę na sex. A taki wymuszony na siłe, to się raczej nie liczę. Myślę że ten cykl przeznaczę na podleczenie się, badania i kontrolę.
Ale ciężko nie myśleć, cały czas się łudzę że może jednak.
Przestałam ostatnio wierzyć w testy owulacyjne, bo jakieś brednie pokazywały. Już sama nie wiem....

Agnes ja ostatnio stosowalam testy owulacyjne. Czekam kochana na rozwoj wydarzeń, nie chcę testować za wczesnie, a tu jakby się okazalo że @ zaraz przyjdzie. No mi się wydaje, że jakbym miała @ dostac to już byloby mi chyba sucho a nie tak wilgotno. A czemu testy brednie pokazywały? Piszesz o tym, że Ci pokazywaly II krechy przez parę dni? Pisalam Ci parę postów wyżej o tym :)
Wiem kochana, że nie da się nie myślec o tym wszystkim. A jak nie masz ochoty na sex to szkoda nawet się zmuszać do sexu skoro mialby przyjemności nie dać. jak nie ten cykl to mam nadzieję, że następny &&&&

Oj bardzo bym chciała.
A z tymi testami,zawszemiałam tak.... Robiłam pierwszy, drugiitd do około 4,5 i były od ledwo widocznych do na maksa pozytywnego.I w te dni kiedy byl pozytywny i w dzieńprzed, zaczynały mnie boleć jajniki. Totem następnego dnia test blaknął.... i już wiedziała że owulkia powinna być za parę dni. Było to około 15-15 dc. A teraz tak około 5-6 dc ból jajników, potem od 7-10 test pozytywny, prawie co dzień taki sam, ciężko było określić czy na pewno pozytywny. I co? Sama nie wiem kiedy miałam tą owulację? w które dni, ale wydaje mi się żeza wcześnie.

reklama
Agnes kochana z tego co mi wiadomo to test pozytywny jest wtedy gdy linia testowa jest ciemniejsza od kontrolnej albo i taka sama. To oznacza, że owulka w przeciągu 24-36 godzin powinna być. A z dnia na dzień kreski robią się coraz jaśniejsze, bo poziom lh spada i to jest prawidlowa reakcja. A Tobie może cykl się przesunąl albo co? Bo ja robilam te testy bodajże już od 8d.c. - mam odchylenia w cyklach kilkudniowe i zaczęlam wczesniej i tak też 17d.c. pokazały mi się piękne II krechy, następnego dnia już mniej je było widać. no i też czułam jajnik jak mnie naparzał. A teraz czekam/
A wlaśnie... o jakiej porze dnia robilaś test? i trzymalaś się instrukcji, żeby nie spożywać napojow 2 godziny przed testowaniem?
idę spać, dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry