Mama0306
Mama na pełen etat
Mam pytanie dziewczyny. Przejrzałam ostatnie kilka stron i się tak zastanawiam. od ponad 2 lat biorę cilest. Planujemy z mężem rozpocząć starania czerwiec / lipiec 2010. Ile wcześniej powinnam tabletki odstawić? Wiem ze jest wiele teorii ale może są jakieś kobietki które brały cilest i zaszły w ciąże lub się starają. Ile wcześniej przed rozpoczęciem starań powinnam brać kwas foliowy? Będę wdzięczna za info.

, bolą i są zaczerwienione. Prawie codziennie od odstawienia tabletek mam migreny,które kończą się wymiotami i często jest mi niedobrze. Myślałam że jestem w ciązy i byli byśmy bardzo szczęśliwi ale w podświadomości czułam że to przez odstawienie tabletek i badanie tak właśnie wykazało. Denerwuje mnie juz czekanie na @ dlategi ide do lekarza.
. I podjelismy z moim mezem decyzje ze staramy sie od razu nie robiac zadnej przerwy co ma byc to bedzie, tym bardziej ze mamy juz swoje latka ja 28 lat a moj maz 36
takze zabieramy sie ostro do pracy
z siebie wydaje sama niewiem jak to nazwac jakies bulgotki czy szmery
moze to owulacja niewiem . no i jajniki pobolewaja ale nie jest zle. Spodziewam sie @ 28 pazdziernika zobaczymy jak bedzie ale zawsze po odstawieniu mialam regularne @ co 28 dni. A moze sie juz niepojawi :-).
a to dopiero 20 dni po odstawieniu. czyli wiadomo za wczesnie