• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
hej kochana ostatnio na nic nie mam czasu więc przepraszam ze tak rzadko tu zaglądam... ale dziś mnie schizy łapią! bolą mnie strasznie piersi po bokach tak jak w ciazy z Gabisiem i aż spanikowałam i spojrzałam w kalendarz ale to dopiero 18 dc więc co to moze być?? przecież ja nie mam owulacji bez leków...

hej dziewczyny!

co tam u Was? weekend weekend i po weekendzie... ja miałam zjazd na podyplomówce więc weekendu generalnie nie miałam :angry: ale byle do końca kwietnia i poźniej w czerwcu obrona i luz...... tzn do czasu porodu hehe

poza tym wszystko ok

pozdrawiam cieplutko chociaż u nas bardzooo mroźnie... wczoraj rano dochodziło nawet do - 14 a dzisiaj - 11

Ja również chciałabym Wam już życzyć wszystkiego co najlepsze! Żeby wreszcie ten zajączek się postarał i przyniósł te upragnione 2 kreseczki na testach :-) A dla wszystkich mamusiek i ich dzieci samych miłych, słonecznych dni! Buziaki świąteczne od całej naszej trójki (w sumie czwórki) ;-)

reklama
a grupę krwi do czego potrzebujesz?

a gdzie reszta babeczek????? wpadłyście w szał przedświąteczny czy jak? ;-) ja nawet nie mam czasu pomyślec o świętach bo mamy taki kocioł w pracy że szok :-D ale przynajmniej czas szybciej leci

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry