• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

jeju dziewczyny od wczoraj jakoś tak dziwnie się czuję, tak nawet sobie pomyślałam , że to może fasolka ? juz jakiś czas piją Regularne Cykle i całą tą resztę więc może w końcu zadziałało ?, nie mogę się doczekać testowania :)

reklama
hej dziewczyny:)
mamchorą tarczyce no i zamówiłam sobie Relaks.. i tak sobie myślę czy któraś może już to stosowała? czy faktycznie pomaga? bo tka zastanawiam się czynie zamówić jezcze innych:)

jeśli chodzi o Relaks i Przyjemność to ja tylko jedną puszkę sobie kupiłam w poprzednim cyklu, trochę relaksuję, ale już więcej nie domawiałam wolę te dwie inne puszki, są po nich konkretne efekty.

kwiatuszek jak sie czujesz?

Ja jestem dopiero po owulce więc też odliczam i denerwuje się u mnie w pracy już 2 dziewczyny zaszły od wakacji a żadna z nich się nie starała! a ja co sie staram to nie mogę... do tego tydz temu moja siostra urodziła... także jestem kompletnie nakręcona na fasolkę i choć chciałabym odpuścić to nie umiem:(

Jak tam u was dziewczyny ? który dzień cyklu? agnieszka testowałaś?

reklama
Bafinka tak jest z reguly im bardziej sie chce tym dluzej czlowiek sie stara.ja jestem tego bardzo dobrym przykladem.wiem co czujesz bo mialam to samo jak inne zachodzily ot tak a czlowiek sie staral i glowil co jeszcze moze zrobic zeby sie udalo.uda sie napewno.musisz byc cierpliwa.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry