reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Hmm, mdlosci... Chyba to cos najbardziej normalnego w pierwszych tygodniach ciazy, ale zapewne nie nalezy do przyjemnosci. Wytrwalosci zycze.

Witam!:-)
Chyba tu jedank z wami trochę zostanę... nie wiem ile to potrwa, nie mam pojęcia, kiedy zaczniemy staranka (a chciałabym już), bo nie wiem, kiedy mi się cykl unormuje- niestety:-(
Lazurowe- dzięki za słowa otuchy, ja akurat brałam tabsy nieco dłużej niż ty (7 lat!)- myślisz, że to ma znaczenie? Skoro odstawiłaś w listpopadzie, to jeśli mogę spytać, kiedy dostałaś @ ale taką normalną, nie z odstawienia???
Bafinka- trzymaj się dzielnie, oby mdłości szybko minęły i żebyś przez resztę ciąży miała same miłe ciążowe "dolegliwości"!

Heja. trzynam kciuki za nas wszystkie. Mam nadzieje, ze ten rok nalezy do nas :))) musimy wszystkie zaciazyc, nie ma innej opcji
Ja jestem w trakcie czekania na @.....

czesc laski. ja mam dzis 18 dc i temp. wzrosla do 36,8, ja juz nic nie wiem, jesli chodzi o ten cykl. sluz niby mialam ale za b. nie czulam bolu owulacyjnego, cos mnie troche pobolewal jajnik ale to raczej nie bylo to.jak mialabym stawiac na odczucia swojego organizmu to powiedzialabym ze owulki jeszcze nie bylo.temp. drugi dzien jest wyzsza- moze bierze mnie jakies chorobsko bo moj m jest niezle przeziebiony i od 3 dni psika i kaszle na mnie.wczoraj mialam niezlego dolka bo dowiedzialam sie ze kolezanka zaciazyla po 1 cyklu staran.przykro mi sie zrobilo, jak mowila ze niedlugo idzie na usg zobaczyc poraz pierwszy dzidzi.pomyslalam wtedy ze ona juz sie cieszy, poszlo jej tak szybko, nawet nie wie co przezywa kobieta ktora nie moze zajsc w ciaze, w dodatku mnie czekaja liczne badania, w tym bolesne a jak wyjdzie ze mam niedrozne jajowody to jeszcze laparoskopia, moze jeszcze na zaplodnienie in vitro sie zalapie.to jest niesprawiedliwe.

isana ja bralam tabl. anty niecale 7 lat, zaczelismy starania od razu po odstawieniu, cykle mialam od razu regularne, czuje owulacje, moj m nasienie ma idealne a mimo to staramy sie juz rok i 1,5 miesiaca i nic.moze Tobie sie uda szybciej. ja widze pewna dendecje wsrod starajacych, ze jak sie nie zaciazy do pol roku to wtedy jednak to sie przeciaga- to sa tylko moje przemyslenia.

witam w następnym dniu moich smutków...
lazurowe wracając do tematu to my mamy auto ale sportowe coupe a teraz przydał by się rodzinny wóz..
kwiatuszku pyt o śluz mam taki jak przed @ biały nieprzezroczysty...
a ja gdyby nie podły nastrój czułabym się ok..

reklama
Do góry