reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zajść w ciążę po antykoncepcji...

reklama
Rysica witaj!!!!!!!!!! I życzę abyś długo tu nie zabawiła. Trzymam kciuki za szybkie zaciążenie!!!

Cześć dziewczynki, jak wam mijaniedziela, bo mi strasznie leniwie. Właśnie odpoczywam po obiadku, i nic mi się nie chce. Pogoda do bani, a zapowiadałasię fajjna spacerowa, a teraz leje!!!!!!!!! ;-(((

hej babeczki! widzę pełno nowych osób, ale to i dobrze... niech się wątek rozwija :-) ja nadal trzymam za Was kciukasy!!!! zresztą chyba o tym wiecie :-) moje "stare" kolezaneczki co tam u Was?

PS. Adaśkowi leci już 6 miesiac :-)

Cześć Anecia kurcze, jak to zleciało.... A jaksię macie? rośnie Ci pewnie pociecha???? daj jakieś zdjęcia dla zmotywowania nas.... Buziaczki dla ciebie i Twojego faceta....

świeżutkie zdjęcia Adaśka :-)

A ogólnie to jest bardzoooo radosny, chichracz jakich mało :happy2: No i co najważniejsze juz nie taki terrorysta jak kiedyś tzn mogę zrobić wszystko bedąc z nim sama w domu. Bardzo ładnie bawi się sam na macie czy w łóżeczku. Waży 9 kg... ciuszki nosi już na 80 bo ogólnie duży jest a co najważniejsze zdrowy.

Ostatnia edycja:
Kurcze Anecia czym ty go karmisz.... Jaki on duży, i jaki słodziak.............. Śloczny!!!!!!!!!!!!! No motywacja pierwsza klasa.... dziewczynki zróbmy sobie takiego!!!!!!! Co wy na to???? Która pierwsza (rorki druga, zaraz po mnie)wkolejeczce sie ustawia.... zbieram zapisy!!!

reklama
Do góry