reklama
co do wozkow coneco to moja kolezanka ma coneco, ale v3 i juz 2 razy odpadlo jej koło. tazke ja nie wiem czy one sa dobre. firma ogolnie ma przystepne ceny, produkty nie wygladaja jak buble, ale nie wiem sama. my mamy lozeczko i krzeselko tej firmy i na razie jest ok, ale wozek to jednak wazniejsza sprawa.
Żania7
mama kochanych urwisków
wiem ze graco to bubel odpadło dziś koło na spacerze i cholera gwarancja sie skończyła 22 kwietnia
teraz musimy kupić nowy wózek
mąż jeszcze spróbuje go jakoś naprawić może sie uda
teraz musimy kupić nowy wózek
Ewitka
Majowo-lutowa mama
A u nas wczoraj przetarła sie opona na wylot, dobrze, że nie ja wracałam ze spacerku. Chińskie dziadostwo dają do wózków.
Żania7
mama kochanych urwisków
nasz wózek naprawiony:-) mimo ze było juz po upływie reklamacji w sklepie pani wymieniła nam koło i wózek działa:-)
mysz1978
Fanka BB :)
Aletko - a jakiego Haucka macie??
My juz od jakiegos czasu uzytkujemy na szego Haucka Shoppera ale ciezko m isie nim jezdzi w porownnaiu z Mutsy :-( Nie jestem przyzwyczajona do piankowych (wlasciwie to plastikowych) kol, ktore w dodatku sie jakos dziwacznie blokuja czasem i staja bokiem...
Plusem jets wielki kosz na zakupy i waga - nawet z wieloma zakupami wjezdzam na podjazd w bloku bez trudu...
My juz od jakiegos czasu uzytkujemy na szego Haucka Shoppera ale ciezko m isie nim jezdzi w porownnaiu z Mutsy :-( Nie jestem przyzwyczajona do piankowych (wlasciwie to plastikowych) kol, ktore w dodatku sie jakos dziwacznie blokuja czasem i staja bokiem...

Plusem jets wielki kosz na zakupy i waga - nawet z wieloma zakupami wjezdzam na podjazd w bloku bez trudu...
znacie opinie o tym wozku?:
NAJLZEJSZY WOZEK SWIATA-PEG PEREGO ARIA OH-SUPER!! (362091558) - Aukcje internetowe Allegro
szukam lekkiej spacerowki: taką na spacery na pompowanych kolach mam i jestem zadowolona; natomiast potrzebuje czegos ultralekiego (max 6 kg), łatwo składającego się: na zakupy, wyjazd wakacyjny, itd
ten tez jest calkiem calkie, tyle ze ciezszy:
WÓZEK PEG PEREGO PLIKO P3 COMPLETO * od SS (361173398) - Aukcje internetowe Allegro
NAJLZEJSZY WOZEK SWIATA-PEG PEREGO ARIA OH-SUPER!! (362091558) - Aukcje internetowe Allegro
szukam lekkiej spacerowki: taką na spacery na pompowanych kolach mam i jestem zadowolona; natomiast potrzebuje czegos ultralekiego (max 6 kg), łatwo składającego się: na zakupy, wyjazd wakacyjny, itd
ten tez jest calkiem calkie, tyle ze ciezszy:
WÓZEK PEG PEREGO PLIKO P3 COMPLETO * od SS (361173398) - Aukcje internetowe Allegro
mysz1978
joanka - nie mam opinii o tych wozkach bo nie uzywalam, ale z tego co czytalam na forum o wozkach (na stronie gazety wyborczej) to wozki Peg Perego sa dobrze oceniane 
Ten pierwszy bardzo mi sie podoba - jest lzejszy i tanszy niz ten drugi - moj wybor padlby na ten wlasnie wozek :-)

Ten pierwszy bardzo mi sie podoba - jest lzejszy i tanszy niz ten drugi - moj wybor padlby na ten wlasnie wozek :-)
reklama
mysz1978
maclareny to w ogole bija inne na glowe, no ale cena moim zdaniem jest strasznie wysoka 
Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro

Wyniki wyszukiwania - Aukcje internetowe Allegro
Podziel się: