reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakup wózka ????

z tymi wozkami jest na prawde kłopot .. Jak patrzylam po sklpeach to 300 do 500 zl kosztują... jak narazie ma jeden z tych wielofunkcyjnych przrobiony na spacerowke.. ale nie dlugo Miłosz bedzie musial znim sie pozegnac bo bedzie znowu gondola zalozona i braciszek bedzie jezdzil.. Mamusiom ktore mieszkaja na 4 pietrze nie polecam takich wozkow bo te cholerstwa waz 17kg. a jak taki junior zasnie to sie czlowiek czuje jak by taczke z weglem pchal.
drugi wozek to zwykla spacerowka - tzw przewozówka.. jest ciagle w samochodzie.. bo tamta krowa sie nie miesci auta
przymiezam sie do kupienia spacerowki juz upatrzylam sobie :) z daszkiem i regulowanym oparciem.. kosztuje 155zl
Jka ktos mieszka nie daleko Leczycy to moge polecic sklep na ul poznanskiej ;);-)

reklama
No i nasz leciutenki wozek dotarl :-)
Bedzie idealn yza rok jak Jasio jzu bedzie biegal, ale czasem bedzie musial w wozku pojezdzic :tak:
Tak wiec oplacalo sie - wozek 99zl a przesylka 20 no wiec za 120zl mam fajny wozeczek i przyszla wiosna mnie nie zaskoczy :-D

ja w sobote jade z mezem i dziecieciem do slonia (sklep w lodzi z najwiekszym wyborem wozkow) i bede testowac wozki - sadzac malego i sprawdzac, jak mi sie jedzie wozkiem - inaczej nigdy sie nie zdecyduje

Joanka- ja tez w sobotę jadę, chyba, w poszukiwania wózka :-) ale najpierw chyba wybiorę się do "mama i ja" na piłsudskiego, kiedyś tam byłam przelotnie i naprawdę duży wybór wózków jest :tak:też jestem za tym ze musze małęgo wsadzić lub chociaż bryknąć kawałek, w żcyiu nie kupiłąbym wózka np na allegro nie móc go nawet dotknać, chyba że dotknęłabym w sklepie a na allegro byłby ten sam model itd w niższej cenie... ale wątpię ze będize mi sie chcialo tak porównywać ceny i pewnei kupię już na miejscu jeśli znajdę taki jaki mnie odpowiada ;-)swoją drogą byłego x-landera kupiłam w "słoniu":tak:

a ja dwa wozki kupilam na Allegro nie widzac ich przedtem na zywo :-D Pewnie gdybym je obejrzala w sklepie to byloby m isie trudniej zdecydowac, a tak to rach, ciach i kupione :-D
Mutsy tez kupilam na Allegro, n oale sie nie liczy bo wczesniej ogladalam w sklepie. Haucka i tego Delti co go teraz kupilam na zywo nie widzialam.

To sie nazywa ryzykanctwo albo lekkomyslnosc :eek:

Joanka- ja tez w sobotę jadę, chyba, w poszukiwania wózka :-) ale najpierw chyba wybiorę się do "mama i ja" na piłsudskiego, kiedyś tam byłam przelotnie i naprawdę duży wybór wózków jest :tak:też jestem za tym ze musze małęgo wsadzić lub chociaż bryknąć kawałek, w żcyiu nie kupiłąbym wózka np na allegro nie móc go nawet dotknać, chyba że dotknęłabym w sklepie a na allegro byłby ten sam model itd w niższej cenie... ale wątpię ze będize mi sie chcialo tak porównywać ceny i pewnei kupię już na miejscu jeśli znajdę taki jaki mnie odpowiada ;-)swoją drogą byłego x-landera kupiłam w "słoniu":tak:

bylam dzisiaj na stronie mamaija i maja raczej drozsze modele wozkow i nie bylo tych coneco i maclarenow - moze wszystkiego nie maja pokazanego w witrynie, poza tym w sloniu podobala mi sie obsluga - taki mlody sprzedawca z wada wymowy - potrafi super doradzic i po prostu nie wciska kitu a w mamaija nikt do nas nie podszedl - dlatego wlasnie wybiore sie do slonia przy tesco (bo przeniesli z brukowej)

myszka - ja juz mam taki charakter - ze jestem bardzo drobiazgowa i musze wszystko sprawdzic, ale calkiem mozliwe ze zrobie jak ty z mutsy - wozek obejrze na zywo w sklepie a zamowie przez allegro - jesli roznica w cenie bedzie kuszaca :))

bylam dzisiaj na stronie mamaija i maja raczej drozsze modele wozkow i nie bylo tych coneco i maclarenow - moze wszystkiego nie maja pokazanego w witrynie, poza tym w sloniu podobala mi sie obsluga - taki mlody sprzedawca z wada wymowy - potrafi super doradzic i po prostu nie wciska kitu a w mamaija nikt do nas nie podszedl - dlatego wlasnie wybiore sie do slonia przy tesco (bo przeniesli z brukowej)

Ooooo... dobrze wiedzieć że już na brukowej nie ma :szok: A w którym miejscu dokąłdnie teraz jest? centralnie za tesco? Bo może tam też sie wybiorę jeśłi w mama i ja będize kijowo, wiec dobrze wiedziec że teraz jest gdize indizej :tak:W słoniu faktycznie fajna obsługa, koło nas jak x-landera kupowalismy to dwóch bardzo miłych kolesi latało :-D a kitów nie wciskali bo wskazywali również wady wózków a nie tylko same zalety hahha :-D

reklama
Do góry