M.M
Mamusia majowa'07 :)
w tesco na pojezierskiej - na koncu galerii, tym koncu od strony "Zgierza"
Dzięki za info ;-):-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
w tesco na pojezierskiej - na koncu galerii, tym koncu od strony "Zgierza"
no w szoku normalnie byłam... pojadę może jeszcze do słonia ale wąpię żeby duże róznice cenowe były :-( a najgorsze że nasz obecny wózek to konkret gruchot, wygodny dla małęgo i tak dalej.... ale tak jakby stawał sie coraz mniej stabilny
boję się że nam na środku drogi kiedys coś odpadnie od niego 
:-(
znajdziesz milion pięćset wytlumaczeń na to i sercu ulży

tez tak mam

Wiem że trochę lipnej klasy no ale cóz... jak z kasą kiepsko to nie było wyjścia, tymbardizej że też fotelik kupujemy i tak się wszystko zebrało :-( Nawet dobrze się prowadzi, mały będize miał o wiele wiecej miejsca niż w obecnym, ale... koła piankowe :-(brak regulacji rączki (jedna pozycja) :-( ech pewnie pozipie trochę, tylko jednosezonowy będzie :-(Kurcze najgorsze że przyzywczaiłam się do wypasu x-landerka (za którym tak tęsknię :-() i teraz w każdym wózku coś mi przeszkadza
Jedynie czym się pocieszam to że przedkładana raczka w nim jest :-) a i równeiż skrętne koła co w połaczeniu z przekładaną rączką nie często sie zdarza ;-) A ileż sytuacji było gdy tak tej opcji mi brakowało... I tak w gruncie rzeczy to od razu nam się z mężem właczyło myślenie o następnej dzidzi
i stwierdziliśmy że ten będzie taki przejściowy
A potem znów kupimy mega wypasik z gondolką ;-)lub wspólny dla starszaka i maleństwa
Tak więc jestem pół na pół zadowolona ;-)Zobaczymy jak się w terenie sprawdzi... Teraz tylko jeszcze spacerówko-parasolka super lekka i pełen kompleto mam 
A tą kartę to już na stałe będizesz mieć? Bo w razie czego w przyszłości gdybym czegoś potrzebowała to chętnie skorzystam
:-)