reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakup wózka ????

reklama
Gaal chyab tez ma Maclarena :-) Ale nie wiem jakigo.

joanko -super wozeczek :-) Bardzo mi sie podoba :-) :tak:

Fajny wózeczek tylko kurcze drogi, a polski odpowiednik Coneco polo juz jest cięższy. A jak się jeździ Joanko tymi malutkimi kółeczkami po nierównym chodniku?

Joanko- najważniejsze ze wózek kupiony i jesteś zadowolona :-) my byliśmy wczoraj jednak w mama i ja i tylko się załamałam cenami :-( chyba na obecną chwilę nie stać nas na nową brykę :-:)-:)-( czyżby przez rok tak ceny skoczyły w górę :szok: no w szoku normalnie byłam... pojadę może jeszcze do słonia ale wąpię żeby duże róznice cenowe były :-( a najgorsze że nasz obecny wózek to konkret gruchot, wygodny dla małęgo i tak dalej.... ale tak jakby stawał sie coraz mniej stabilny :eek: boję się że nam na środku drogi kiedys coś odpadnie od niego :sorry:

marti - mnie ceny w mamaija juz w necie przestarszyly - dlatego od razu do slonia sie udalam;
niestety wozki przez rok ze 20% skoczyly, rosnie popyt ;-), ceny paliwa, energii, place to i ceny wyrobu koncowego rosna :wściekła/y::-(
ja sie wahalam w sklepie miedzy coneco polo, inglesina, a maclarenem, coneco ciut za ciezki, bylam zdecydowana na inglesine - najwieksze kola, cena ok 450, ale maclaren sie lepiej prowadzil mimo malych kolek, swietnie podbijal z dzickiem w srodku no i ma milsza wysciolke, a maly dotyka jej latem golym cialkiem - przeplacilam w porownaniu z allegro jakas 100, wole juz o tym nie mysles, widzialm wczoraj na allegro nowe "maki" za 500 - z zeszlorocznym designem;
wozek dobrze sie prowadzi i na chodniku, a wczoraj zdal egzamin na lesnej drodze u pradziadkow malego - takze jestem w miare zadowolona (bylabym calkowicie, gdyby nie ta kasa)

marti - od soboty mam karte ze znizka 5% do slonia - jakby cos to moge ci pozyczyc

Ostatnia edycja:
joanko wozek sliczny, przepiękne kolorki, no strasznie mi sie kolorystyka podoba, a ja piszesz, ze prowadzenie tez super to naprawde wozek jak trza. a ze przeplacilas z deczka to za kilka dni to przetrawisz:-D znajdziesz milion pięćset wytlumaczeń na to i sercu ulży:-D:-D:-D:-D:-D tez tak mam:-D:-D

Dziś byłąm w Dino na piotrkowskiej... No i jednak zdecydowałam się na wózek Baby Desing wózek verso baby design :sorry2: Wiem że trochę lipnej klasy no ale cóz... jak z kasą kiepsko to nie było wyjścia, tymbardizej że też fotelik kupujemy i tak się wszystko zebrało :-( Nawet dobrze się prowadzi, mały będize miał o wiele wiecej miejsca niż w obecnym, ale... koła piankowe :-(brak regulacji rączki (jedna pozycja) :-( ech pewnie pozipie trochę, tylko jednosezonowy będzie :-(Kurcze najgorsze że przyzywczaiłam się do wypasu x-landerka (za którym tak tęsknię :-() i teraz w każdym wózku coś mi przeszkadza :no: Jedynie czym się pocieszam to że przedkładana raczka w nim jest :-) a i równeiż skrętne koła co w połaczeniu z przekładaną rączką nie często sie zdarza ;-) A ileż sytuacji było gdy tak tej opcji mi brakowało... I tak w gruncie rzeczy to od razu nam się z mężem właczyło myślenie o następnej dzidzi :-D i stwierdziliśmy że ten będzie taki przejściowy :sorry:A potem znów kupimy mega wypasik z gondolką ;-)lub wspólny dla starszaka i maleństwa :tak:Tak więc jestem pół na pół zadowolona ;-)Zobaczymy jak się w terenie sprawdzi... Teraz tylko jeszcze spacerówko-parasolka super lekka i pełen kompleto mam :-D

Joanka- dziękuję za propozycję :-) No ale już po fakcie :sorry: A tą kartę to już na stałe będizesz mieć? Bo w razie czego w przyszłości gdybym czegoś potrzebowała to chętnie skorzystam :tak::-)

Ostatnia edycja:
No co Ty Marti - bardzo fajny wozek :-)
No i nie przewiduj ze tylko rok Ci posluzy bo nigdy nic nie wiadomo ;-)

Podobny do mojego Haucka troche no ale zazdroszcze Ci przekladanej rączki - naprawde sa chwile kiedy sie bardzo przydaje i wiele razy zalowalam ze jej nie mialam...

reklama
marti - wozek wypas, super duze kola, w naszym maku tez kola piankowe i raczki w jednej pozycji...
karte mam chyba na rok

Do góry