reklama

zakupki dla naszych dzieci

a będzie chłopak czy dziewczynka:)
mam mam przygotowane małe rzeczy (śpiochy polarowe pajacyki) dwa komplety polarowe i sukienkę:)
po mojej córce:) jak byś była zainteresowana pisz :)
niestety dzieci za szybko rosną:( a rzeczy zostają

reklama
nie widzialam takich koszulek,
ja kupilam sobie koszulki na ramiaczkach ze wzgledu na to ze wygodniejsze wydaly sie - te z odslanianymi miseczkami czesto bywaja takie ze jak piersi powieksza sie..to sie rozchodza. Takze ciezko mi pomoc w tej kwestii

nie widzialam takich koszulek,
ja kupilam sobie koszulki na ramiaczkach ze wzgledu na to ze wygodniejsze wydaly sie - te z odslanianymi miseczkami czesto bywaja takie ze jak piersi powieksza sie..to sie rozchodza. Takze ciezko mi pomoc w tej kwestii
A wiesz, że o tym nie pomyślałam, że mogą się rozchodzić te zakładki.A koszulki na ramiączka mam:),dostałam 2,więc może rzeczywiście te wezmę:)

Niki ja też słyszałam, że te "specjalne" koszule się rozchodzą i jak to jedna z mam określiła "ma się bufet na wierzchu" ;)
Ja miałam takie normalne koszulki rozpinane z przodu na guziczki. I o dziwo rodziłam w swojej koszuli i nie była do wyrzucenia, nawet się jakoś specjalnie nie wybrudziła.

Ja też rodziłam w swojej koszuli (położna zapomniała mi przynieść szpitalną choć prosiłam) i ładnie się doprała. Po porodzie miałam taką z zakładkami i rzeczywiście one się rozchodzą ale i lekarze i położne zalecają zakładać staniki do karmienia na całą dobę (przynajmniej mnie zalecano i po pierwszym porodzie i po drugim) żeby piersi nie "obwisły" no i wiadomo bolą i są wrażliwe a stanik troszkę pomaga. Jednakże takie zapinane na guziczki wydają mi się fajniejsze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry