Do Niki
No to ja też powiem o Pepco. Dla niemowląt wydają mi się ładniutkie ciuszki. Dla starszych nieco gorszy wybór. Co do jakości różnie bywa. Raz kupiłam fajne spodenki Disneya, innym razem kiepskiej jakości bluzeczkę, gdzie po praniu napis prawie zlazł całkowicie. Też kupilam piżamkę średnio piękną ale nie mogłam znaleźć piżamek w mieście na 92 z długimi nogawkami i krótkim rękawkiem. Acha, mam też śliczną kurteczkę. Jak znajoma nazywa - chińska bawełna.

Trochę Kassi nosiła ale po każdym ubraniu wywracałam ją na lewą stronę, tak była przepocona. Niestety w środku nieoddychający polar. Nie kupiła bym tam już kurtki na polarku, bo straszne te polarki.
O ile Was nie zrażają używane rzeczy, polecam również zakupy w ciuchbudzie na Placu Żolnierza (dostawy w poniedziałki). Można kupić fajne pajace za malą cenę. Troochę też fajnych kupiłam w ciuchbudzie koło Fali (dostawy w środy). Ostatnio kupiłam śliczny misiowaty płaszczyk Next na 3-4 lata Kassince za 25 zł w ciuchbudzie na Placu Żołnierza. Już teraz go nosi - zawijamy rękawy. Wygląda ślicznie. Teściowa myślała, że nowy.

Smyk niedawno rozdawal kupony rabatowe (20% zniżki) na targach dla dzieci. Pamiętam, że dostałam kiedyś taki talon jak bylam w ciąży i robilam USG prenatalne.
Poza tym w styczniu będą wszędzie wyprzedaże, o ile będziesz jeszcze na chodzie.

Kupowalam też na Allegro, bo w ciąży padł mi błędnik i malo ruszalam się z domu. A na Allegro chyba można kupić wszystko co się da.
No i oczywiście jeszcze hurtownie: Bebe Club, Boboland i Tato (ta ostatnia ma już mało). Oleńka także ma ładne ciuszki ale mają ceny okropne.