reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla naszych maleństw

niczka fajne jest te autko no i jak ide pod prysznic moge tam Emilcie wsadzic i jest gicior,ono sie buja lekko no i ma rozne kolorowe guziczki wiec daje zajecie raczkom:tak:nowe modele (bo ten to taki z pierwszych)maja wiecej bajerow i chyba tez raczke z tylu ze mozna po zdjeciu bujakow dziecko pchac..ale ty masz chyba takie autko juz co nie?jezdzik czy cos takiego...:confused:

a ja wlasnie kupilam na ebay dla Emilci spodnie bluze z kapturem i takie same skarpetki za 8yro z hm...
acha a takiego miska chcemy pod choinke tylko w hitlerowie troche tansze sa
***RACZKUJACY KUBUS PUCHATEK*** 6-24 MCY (276491306) IDG - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
hana jak bys bardzo chciala moge ci kupic ten golfoszaliczek i wyslac poczta w kopercie normalnie..

reklama
jak zwykle fajne rzeczy pokupowalyscie

---ja z rowerkiem sie wstrzymuje az do mometu az nellie zacznie pewnie chodzic
---krzeselko do karmienia oczywiscije jest niezbedne szczegolnie jak sami chcemy zasiasc do posilku nie trzymjac mauszjka na kolanach... no i ten stolik jest super do nauki samodzielnego jedzenia mona---mozna drobne chrupki wysypac lub mala kawaleczki jedzenia i dziecko jest zajete sobo a my sobie spokojnie jemy:tak:

Szminka dzieki. nie my nie mamy zadnego "pojazdu"
Hana a ty chcialas taki wklad golfikowy co w HM mial byc? Bo u nas w Wawie tez nie ma ich juz w HM ale patrzylam ze sa na allegro.

niczka no fakt to mloda mamusia ma ten pojazd cos mi sie pomylilo...dzisiaj Emilka z niego wypadla:szok:ma za krotkie nozki no i nie trzyma sie pewnie na siodelku no i zjechala na jedna stronie isie zaklinowala bidulka:tak::-D

Szminka tego raczkujacego kubusia Nikodemek dostal dzisiaj wlasnie od takiej babki co moj m kiedys u niej pracowal a wczoaj od tesciowej takiego chodzacego ale on jest od 18miesiecy ten chodzacy i Nikodem sie go bal jak tym grubym glosem gadal ale juz sie nie boi bo ja misia poprzytulalm i pokazalam ze nie jest grozny :tak:no a tego raczkujacego polubial odrazu - fajne sa te miski slodkie :-)

A ja wczoraj kupila taka maskotke takiego misia w czapce mikolaja i jak go ogladalam to nie mial ceny i babka z tego sklepu mowi ze jest promocja no to go kupilam a przy kasie oniemialam bo 25 euro kosztowal :szok:a taki maly zwykly mis i sie wkurzylam niezle bo myslalam ze jakies 6 bedzie kosztowal skoro poromocja no i dzisiaj z M pojechalismy tam i sie okazalo ze mnie wczoraj babka na kasie oszukala bo naprawde kosztowal 15 euro a byla promocja i byl za 9,90 a ta niewiem skad wymyslila cene 25 euro i go oodalismy wole za ta kase kupic cos lepszego i teraz mam nauczke ze jak niema ceny na metce to juz wiecej niczego nie kupie no chyba ze sie naucze jezyka na tyle ze bede mogla zrobic haje :tak::-p:baffled:

sami no to babkia niezle podniosla cene:szok:
a to nasze wczorajsze nabytki:mis od kumpla :tak:ladny ale musi pojsc jak narazie w odstawke bo sie bardzooo leni hehe a ta zabawka obok Emilci to od moich rodzicow...na zdjeciu wygladala lepiej,w sumie to duzo plastyku no ale mala troche sie bawi...i fotelik identyczny jak na fotce

a co to :confused:pora Mikolaja mnela i zakupki sie skonczyly?ja kupilam Emilci na ebay ladne spodnie bojowki,bluze z kapturem w serduszka i takie same skarpetki...nie wkleje fotki:tak:to kara dla was ze zaniedbujecie wateczek;-):-)

Eeeeeee no SZMINA - nie badz taka....wklejaj....ja tak lubie te "dziewczynkowe" ciuszki :-p

A my kupilismy malemu prezenty na gwiazdke....bez szaleństw bo tak jak mowilam sądze ze nie warto wiec nie bedziemy przesadzac:sorry2:....
Poza tym rodzinka tez pokupowala troszke zabaweczek, wiec mysle ze wystarczy.
A ostatnio jak byl tesciu - przywiozł Kubali pluszowego liska.....Kuba az piszczy na jego widok - strasznie lubi wszystkie misie, pluszaki itp:tak: Do spania tez musi byc misio - juz na lekko zuzytego wyglada :-D

Ale wracajac do zakupionych przez nas zabaweczek......To po pierwsze takie samochodziki - one po czesci są zrobione z takiej twardszej gumy, wiec bezpieczne...i mają fajne kolorki i usmiechy z zębami:-D
071042589bde_Main400.jpg
0710423c8813_b400.jpg

A poza tym jeszcze taki telefon na kółkach - z tarcza i słuchawka:-)

reklama
anetka fajne te autka jak z tej bajki "auta"Kubus bedzie zachwycony chociaz pewnie bardziej papiere w ktory zapakujecie prezenty co?
dobra to wklejam fote

Do góry