reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

Dokładnie to jeszcze niewiem, szpilki jakieś mam ale ostatnio mnie strasznie nogi bolały jak chodziłam w szpilkach więc te będą tylko na początek do kościoła i mam nadzieje że do tortu w nich wytrzymam a tak to kupie jakieś fajne baleriny albo coś na niskim obcasie. Nad dodatkami się jeszcze nie zastanawiałam ale mam jeszcze miesiąc :-)

reklama
dziewczyny a może któraś się skusi na dzinsy? kupiłam na allegro za 15zł z przesyłką i za tyle samo mogę odstąpić, na mnie niestety za krótkie mam 166 wzrostu i spodnie są jakieś 2 cm za krótkie, jak ktoś będzie zainteresowany to tu macie linka do aukcji spodnie ciążowe 42 (2588283590) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (kupiłam je po zakończeniu aukcji) jedyny defekt że na nogawce puścił szew i trzeba będzie przejechać na maszynie

sylwia super kiecka :) właśnie tę samą sobie upatrzyłam na wesele. Jak przyjdzie to koniecznie napisz jaka jest jakościowo i czy rozmiarówka prawdziwa. Ja o szpilkach nie marzę, od razu wezmę baleriny a do USC pewnie kozaki bo ślub w połowie listopada.

Ja właśnie uwielbiam szpilki i strasznie ubolewam nad tym że pewnie ich nie ponoszę za długo, zresztą najlepiej mi się tańczy w obcasach niż na płaskim jakieś te ruchy wydają się inne ;-). Mam nadzieje że w tym tygodniu przyjdzie i będzie pasować.

CORTINA ale zrobiłaś super wielkie zakupy:-D piekne te ubranka. ja czekam, aż bateria się naładuje i też wstawie moje zdobycze. a co do Antka to jest slodki!!! ale masz ślicznego syneczka!

ale śliczne zakupy dla dzidziulów :)
ale Wam zazdroszczę ;) he he he moje maleństwo może dzisiaj zechce się pokazać bym mogła poszalec z zakupami - hi hi hi

reklama
CORTINA ale zrobiłaś super wielkie zakupy:-D piekne te ubranka. ja czekam, aż bateria się naładuje i też wstawie moje zdobycze. a co do Antka to jest slodki!!! ale masz ślicznego syneczka!

dziekuje dziekuje :)

Antek jest Deizii ;)
hihi mala pomyleczka :)

moj dzisiejszy lup :sorry2:
Foto-JXZBCLTA-1.jpg

mialam w sumie nie kupowac czekad do wyprzedzazy ale obawiam sie ze moze byc lipa w styczniu bo u nas jedna CH i w listopadzie po zimowych kurtkach i kombinezonaczh nie ma juz sladu :)
corce zazwyczaj buty i kombinezon kupuje w pazdzierniku gdy jeszcze jest pelna rozmiarowka, ale to sobie tlumacze :sorry2:inna sprawa ze nie moglam sie oprzec :-p

Ostatnia edycja:
Do góry