Ania1973G
Fanka BB :)
Bella ja mam to samo ubrałabym dzieciaczka w 1-2 kolorki do siebie pasujące he he wiadomo jak przeważa róż można dodać fiolet, szary, biały,turkus,czerń nigdy nie każda część garderoby w innym kolorku ha ha
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Ja się napewno nie obrażę, akurat lubie takie kolorki ale za to ja bym nie ubrała dziecka w róż. Każdy ma swój gust i na szczęście jest duży wybór kolorowych ubranek.
zgrzeszylam !!!!!!!!! ja powinnam miec zakaz wchodzenia do sklepow dziecinnychno ale body na 1 zdjeciu kosztowaly 5zl/sztuka to jak mialam nie kupic ? pytam jak
??? bawelna zarypista ! jest likwidacja sklepu i ciuszki Fixoni (rewelacyjna bawelna normalnie jedno body 20-30 zl) wyprzedaja po 2 i 5 zl ! no nie moglam przejsc obojetnie !
![]()
![]()
![]()
sliczne misiaczki ja mam dwa po Mai, slodko dzieci w tym wygladaja![]()