reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
Cortina piękny pokoik ma Wasza córcia :)
my mamy 2 pokoje do zagospodarowania dla Dzieci, jak będzie trzeba to i 3 się zrobi :p na razie chcemy ten najmniejszy, który jest za ścianą naszej sypialni zaadaptować dla Malucha, ale póki co pomysłów brak, a i Mąż na razie nie chce nawet myśleć o 'robieniu' czegoś dla Dziecka... :(

Cortina śliczny pokoik:-) a tak się przyglądam i sobie myślę "fajna tapetka" i dopiero po chwili dotarło do mnie, że ja w swojej sypialni mam jedną ścianę w tej tapecie w kwiatki, tylko w innym kolorze:-D ta ciąża na myślenie mi szkodzi:sorry:

Cortina cudeńko ten pokoik bardzo mi się podoba:))
przyznaj się tam zawsze taki porządek czy do fotki??

u nas Bella i tak bawi sie w salonie a jej pokoik to składowisko zabawek ... muszę tam wtargnąć i popracować hehe bo jest tylko szafa w zabudowie i łóżko a brak mi takiej szafki bez drzwi, żeby zabawki i książi układać ...

ojej ile milych slow, dziekuje :)
pokoj zrobiony wlasnymi silami i dosc malym nakladem finansowym jesli chodzi o urzadzenie :)
Bella Maja ma porzadek bo to takie poukladne dziecko w przeciwiemnstwie do matki ;) caly majdan zabawkowy jest sprytnie ukryty za sciana *dokladnie za biurkiem jest sciana a za ta sciana schowe zabawkowy ;)

reklama
tak mysle jak ozdobic kacik malego, widzialyscie na allegro te slodkie literki imiona ??? cudne !
dla Mai robilam motyle
Foto-MAINVJZS.jpg

teraz myslalam o sowach :) albo o czyms bardziej meskim np. dinozaurach :)

Ostatnia edycja:
Do góry