anioleczek12341
Fanka BB :)
Kasiulec- pokażna szafa
Bardzo masz dużo tych ubranek
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
sama się przeraziłam, że tak ich dużo, dlatego zaczęłam liczyć i teraz jak znajdują kolejną to już się sama do siebie śmiejewczoraj przewieźliśmy ciuszki od mojej siostry na pierwsze 3 miesiące i są takie malutkie i słodziutkie, że już naprawdę nie mogę się doczekać, kiedy będzie styczeń/luty
Zobacz załącznik 512432Zobacz załącznik 512435Zobacz załącznik 512436Zobacz załącznik 512475Zobacz załącznik 512476Zobacz załącznik 512477Zobacz załącznik 512433
i to masz na 3 miesiace pierwsze czy juz wieksze tez????gwarantuje ci ze polowy rzeczy nie ubierzecie bo juz beda za male)))ja dla Igorka tez mialam sporo choc o polowe mniej.........i nie zdazylam wszystkiego mu ubrac..........ale za to dzeki temu zostalo teraz dla Lenki))))i nic nie kupuje oprocz paru sukieneczek ))
inne lutowki tez widze nie proznuja
tak trzymac dziewczyny !!!
Specjalnie dla Ciebie - 05.11.2012
chyba raczej wole kaftaniki i sweterki 
smoczki tez 2 pak 25 zł a kupujac u jednego sprzedawcy 2 smoczki butelke zaplacilam jedynie 32 zl :-)