reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Zakupowe szaleństwo lutówek

reklama
W sobotę wybraliśmy się z mężem pierwszy i napewno nie ostatni raz do ciucholandu, za wszystko zapłaciliśmy 20zl z czego 16zl kosztowała bluza która jest świetna, cieplutka nie zniszczona i w dodatku dwustronna.
DSC_0182.jpgDSC_0177.jpgDSC_0180.jpgDSC_0181.jpg

W tym tygodniu ma też przyjść materacyk do łóżeczka i przewijak.

sama się przeraziłam, że tak ich dużo, dlatego zaczęłam liczyć i teraz jak znajdują kolejną to już się sama do siebie śmieje :-D wczoraj przewieźliśmy ciuszki od mojej siostry na pierwsze 3 miesiące i są takie malutkie i słodziutkie, że już naprawdę nie mogę się doczekać, kiedy będzie styczeń/luty
Zobacz załącznik 512432Zobacz załącznik 512435Zobacz załącznik 512436Zobacz załącznik 512475Zobacz załącznik 512476Zobacz załącznik 512477Zobacz załącznik 512433

o matulu:szok: i to masz na 3 miesiace pierwsze czy juz wieksze tez????gwarantuje ci ze polowy rzeczy nie ubierzecie bo juz beda za male)))ja dla Igorka tez mialam sporo choc o polowe mniej.........i nie zdazylam wszystkiego mu ubrac..........ale za to dzeki temu zostalo teraz dla Lenki))))i nic nie kupuje oprocz paru sukieneczek ))

a ja z dzisiejszych zakupów w lumpku upolowałam takie cuda :)

Załączniki

• IMG20121105_001.jpg
    IMG20121105_001.jpg
    24,2 KB · Wyświetleń: 60
  • IMG20121105_002.jpg
    IMG20121105_002.jpg
    27,9 KB · Wyświetleń: 53
  • IMG20121105_003.jpg
    IMG20121105_003.jpg
    26,7 KB · Wyświetleń: 57
  • IMG20121105_004.jpg
    IMG20121105_004.jpg
    30,8 KB · Wyświetleń: 55
  • IMG20121105_005.jpg
    IMG20121105_005.jpg
    31 KB · Wyświetleń: 70
noo wiem, że dużo, mała mojej siostry ma niecałe 8 miesięcy i oni odłożyli po 3 wszystko do kartonów i tak zostało, sama w życiu bym tyle nie kupiła, ja też trochę podostawałam, bo oprócz pracy w żłobku opiekowałam się parę lat dziećmi prywatnie i jak kończyłam to rodzice mówili, że mają trochę ciuszków i z chęcią mi dadzą, bo niektórych to nawet założyć maluch nie zdążył

Szalejecie dziewczyny... same cudeńka u was.

Tak sie zastanawiam nad ubraniami z kapturem typu właśnie bluza, polarek, bo to raczej mało wygodne i na wyjście bo ja bym nie chciała spac w bluzie z kapturem co mi w plecy uwiera.

Do wózka to kapturek na czapę a w domu? :confused: chyba raczej wole kaftaniki i sweterki :-D

Cortina- takie drobiazgi jak szczotka, cążki kupiłabym na miejscu bo jak widzę,że dostawa kurierem 15 zeta za cążki po 9 zł to śmiech na sali... nie szkoda ci tak przepłacać?

Tak samo nie kupiłabym skarpeten np na allegro za 3 zł a wysyłka 6 zł no chyba,że zapas z 30 par w różnych rozmiarach, czy inne rzeczy od jednego sprzedawcy i wysyłka kurierem to się jeszcze opłaci

Ostatnia edycja:
reklama
Aniu cazki i szczotke akura w auchan kupilam ;-) tu tylko dalam link allegrowy :-)
butelke i smoczek zamowilam na allegro bo sama butelka w sklepie 26,99 zl :confused: smoczki tez 2 pak 25 zł a kupujac u jednego sprzedawcy 2 smoczki butelke zaplacilam jedynie 32 zl :-)

Do góry