clue
Zadomowiona(y)
Icedal jesteś kochana :-) Wielkie dzięki :-)
aga111 słyszałam i czytałam, że dziecko nie może za długo przebywac w foteliku samochodowym - fotelik samochodowy jest super ale do przewozenia dziecka w samochodzie podczas podroży a i tutaj trzeba czeste przerwy robic by dziecko sie troszkę poprzeciągało. Lekarze i nawet Pan ze sklepu wyrażał sie nagannie o mamach, które zamiast gondoli uzywaja fotelika :-(
Właśnie poszłam pomacac swoj fotelik - jest twardy - czuje sie plastik pod spodem - tylko na środku cos miekkiego ma.
No ale jak już wspominały dziewczyny na forum, kazdej bedzie pasowac co innego i cos co sie nie sprawdza a jednej, moze sie sprawdzic u drugiej.
Pozdrawiam serdecznie
Clue
aga111 słyszałam i czytałam, że dziecko nie może za długo przebywac w foteliku samochodowym - fotelik samochodowy jest super ale do przewozenia dziecka w samochodzie podczas podroży a i tutaj trzeba czeste przerwy robic by dziecko sie troszkę poprzeciągało. Lekarze i nawet Pan ze sklepu wyrażał sie nagannie o mamach, które zamiast gondoli uzywaja fotelika :-(
Właśnie poszłam pomacac swoj fotelik - jest twardy - czuje sie plastik pod spodem - tylko na środku cos miekkiego ma.
No ale jak już wspominały dziewczyny na forum, kazdej bedzie pasowac co innego i cos co sie nie sprawdza a jednej, moze sie sprawdzic u drugiej.
Pozdrawiam serdecznie
Clue
. My jeszcze nie mamy kombinezonu, wyprawki też nie
myśleliśmy nad ubrankiem do wyjścia typu pajacyk, ale może jednak kupię wyprawkę... sama nie wiem
W lozeczku mialam taki standardowy komplet - z kolderka, poduszka (ta poduszeczka jest cieniutka - taka imitacja poduszki - w zaden sposob na kregoslup nie zaszkodzi, tyle ze ladnie wyglada), ochraniaczem na szczebelki...Na poczatku Kuba spal na kolderce, bez przykrycia bo bylo bardzo cieplo.....Zeby dziecko nie nakrylo sie kolderka jest bardzo prosty sposob - zawija sie ja pod materac tworzac cos jakby koperte.
A na poczatek bedzie tak jak poprzednio....