reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo

Witam Dombar.
Ja wreszcie zamowilam mojego buzz-a, 4-ro kolowego, nowego co prawda. Zaraz Ci wstawie linka (zamawiany w UK). Na tej stronie sa zestawy za 530 funciakow (wozek, gondolka, siedzonko samochodowe, spiworek)
To chyba najtaniej jak znalazlam nowy w takiej opcji i z darmowa wysylka do mnie.

Motherstore

reklama
Asteria ja się nie zdecydowałam na bazę, ponieważ Pan w sklepie troszkę mi ją odradził.
A to co mi powiedział:
Zalety bazy:
- jest super wygodna, bez problemu można wpiąc i wypiąc fotelik z samochodu - i to jest największa zaleta,
- jest troszkę bezpieczniejsza, niż fotelik przypięty samymi pasami,
A bez bazy:
- dzidzia w dobrze zapiętym pasami foteliku również jest bardzo bezpieczna,
- nie trzeba podwajac kosztu zakupu fotelika - i to jest największa zaleta braku bazy,

Podsumował to tak: jak mam kaskę, którą chcę wydac na własną wygodę to powinnam kupic bazę. I jeszcze - baza, o którą się dowiadywałam nadaje się tylko do fotelika (kołyski) czyli do jednego roku.

Zobaczymy jak będę sobie radzic z pasami - jak będę klęła przy samochodzie wpinając fotelik to sobie po prostu dokupię.

pozdrawiam
Clue

Witam:-)
Nie wiem czy już o tym pisałyście, ale jaki materacyk kupujecie swoim pociechom. Twardy czy miękki, piankowy gryczano-kokosowy??:confused:
Pozdrawiam

Witam. Dzisiaj pytałam pediatry jaki jest najlepszy materacyk dla maluszka i powiedział mi że lateksowy. Szkoda tylko że jest ponad dwa razy droższy niż normalny... Za mniej niż 200 zł się go nie kupi... :dry:

reklama
My również zamówiliśmy lateksowy, będzie dobry też dla starszego dziecka, na bazę narazie się nie zdecydowałam zobaczymy jak to będzie z pasami ale nie powinno być tragedi w końcu większość rodziców sobie z nimi radzi:)

Do góry