reklama

Zakupowe szaleństwo

Witam
mam pytanie macie lub planujecie zakup takich cudów jak poduszka do karmienia i rożek, ja jeszcze nie zdecydowałam czy kupić te dwie rzeczy no i proszę o podpowiedź;-)

reklama
Ja mam dwa rozki, jeden cieplejszy, a drugi byl w komplecie z posciela.
Mysle, ze poduszka do karmienia to zbedny wydatek. Wystarczy wziasc wieksza poduszke na ktorej my spimy i polozyc dzidziusia na niej i nakarmic. Moja siostra tak robila :-)

No właśnie ja mam kocyk ciepły becik z "tradycjami" no i nie wiem jak z tym roszkiem:dry: no i jeszcze nie zdecydowałam się na żadną karuzelkę... pamiętam że kupowałyście na allegro, dajcie znać jakie polecacie czy takie standardowe czy może te z jakimiś bajerami bo nie umię się zdrecydować a już "święty" czas...

Ja tez mam 2 rozki, obydwa dostalam, karuzele z reszta tez dostalam, wiec Ci za bardzo nie pomoge.
Ja z kolei mialam wziac sie za zakupy dla malenstwa, typu spioszki i koszulki, ale dzieki mojemu mezusiowi chyba nie bede musiala, poniewaz na jego forum samochodowym jakis tam jego kolega chce nam wyslac 4 worki ubranek dla malenstwa, wiec jestem bardzo szczesliwa, kolejny wydatek z glowy

Dziewczyny rozki zdecydowanie polecam - ja mam 2 .....fakt ze poprzednio spelnialy swoja funkcje krotko bo jakos przez miesiac tylko (potem maly sie z nich wykopywal)....ale mysle ze warto opatulic w takie cos maluszka....Dzidzia bedzie czula sie bezpieczniej w tym duzym lozeczku :tak:

Na takim specjalnym rogalem do karmienia sie jeszcze zastanawiam - a to dlatego ze teraz nie mam miejsca w sypialni zeby wstawic fotel w ktorym moglabym karmic...A na lozku moze byc niewygodnie.....Tyle ze najpierw poczekam i zobacze co wyjdzie z tego karmienia naturalnego ;-)

Karuzelke kupilam taka jak wklejala zdaje sie LUCYANN - Ocean Wonders z Fisher Price - jest super :-)

Aaaaaa...w koncu kupilismy nowy aparat (bo na naprawe starego jakos sie nie mozemy doczekac)...to bede mogla zrobic fotki jakichs ciuszkow dla Filipka :-)

A to pojazd Piotrusia :-) Przechodzi z Dzidzi na Dzidzię :tak:

Załączniki

• DSC00038.JPG
    DSC00038.JPG
    521 KB · Wyświetleń: 82
  • DSC00039.JPG
    DSC00039.JPG
    536 KB · Wyświetleń: 61
HANUS - widze ze fura juz w pelnej gotowosci :tak::-)

A ja wklejam obiecane fotki....ach jak milo miec znow aparat :-D
To pare ciuszkow ktore ostatnio kupilismy dla Filipka
2mi52si.jpg
2popes9.jpg

faotbq.jpg
10i7btg.jpg

A to 2 moje ulubione komplety, ktore mam po Kubie (z tych najmniejszych ;-))
2ryhezl.jpg
28vu51s.jpg

reklama
Anetko, dlaczego ja nie widzę Twoich zdjęć:-(?
Jak zrozumiałam rożek jest po to, żeby dzidzia na początku była w nim przez cały czas, tzn. spanie, karmienie i bujanie:-) (tego ostatniego dobrze byłoby uniknąć, bo dzidzia rośnie, a ręce bolą)!
Ja ostatnio z M zakupiłam wanienkę, przewijak, pieluchy tetrowe (tak do końca nie wiem do czego mi posłużą), wkładki laktacyjne, rożek, ręczniczek kąpielowy z kapturkiem, gruszkę. To już coś jak dla mnie, ale jeszcze masa rzeczy została i oczywiście czekam na niedzielę, kiedy w końcu będę miała ciuszki i jeszcze jakieś tam rzeczy, to zobaczę sobie na spokojnie co jeszcze potrzebuję.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry