reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
to jest ten wozeczek, ale musze poszukac jaka ma wage, bo sie jeszcze nie doczytalam :-)

Załączniki

• b2646359.jpg
    b2646359.jpg
    25,8 KB · Wyświetleń: 119
no wlasnie wygladaja na plastikowe, chyba ze to takie piankowe cieniutkie. te przednie sa mniejsze i mozna go przerobic na spacerowke. zaraz zalacze drugie zdjecie

Załączniki

• rush_orange.jpg
    rush_orange.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 120
Wozeczek bardzo fajny. A pisali o koleczkach magdalenaB ? Czy plastiki czy piankowe ? Bo tak to super sie prezentuje no i leciutki :)

wiesz co, musze poczytac, moze znajde jakas fajna stronke (ale niestety poki co, nie znalazlam nic po polsku ;-) ) bo slowackich i czeskich stron to jest zatrzesienie w tym temacie :-)

Dziewczyny a co myślicie o wózku MURA w zasadzie ciężki ale pomijajac to wszystko wydaje się wybitnie na jego plus;-) proszę o rady bo nie mam doświadczenia w kwesti wózkowej:laugh2:

Widzę, że na poważnie przyglądacie się już wózkom :-)
Ja też zaczynam myśleć, no ale pojęcia nie mam :sorry2: Teraz mam Mutsy (jestem zachwycona, choć nie jest bez wad) ale drugiego bobasa nie wytrzyma :dry: I mam 2 opcje - albo Piotruś będzie już chodził (w co, mimo wszystko, wątpię) i kupię Mikrusa (polska wersja Mutsy ;-)) albo coś dla rodzeństwa... Znacie może taki wózek z dużymi, pompowanymi 4 kołami? Do tej pory widziałam albo 3 (któraś z Was pisała o nim) albo na małych kółeczkach - u mnie całkowicie odpada.
Macie jakieś typy? :-)

Dziewczyny a co myślicie o wózku MURA
Chodzi o Maxi Cosi Mura? 3 czy 4 kołowy? Słyszałam dość złe opinie o takich "sklepowych" kołach przednich (jak w wózkach supermarketów). Podobno są bardzo awaryjne. No ale z drugiej strony, MC to dobra firma :tak:

reklama
Chodzi o Maxi Cosi Mura? 3 czy 4 kołowy? Słyszałam dość złe opinie o takich "sklepowych" kołach przednich (jak w wózkach supermarketów). Podobno są bardzo awaryjne. No ale z drugiej strony, MC to dobra firma :tak:

Zdeczydowanie 4 kołowy:tak: cuż tam z tego co widziałam są cztery pompowane kola:-D niestety nie znam nikogo kto moze ocenic tak z "autopcji"

Do góry