reklama

Zakupowe szaleństwo

A to nowe zabawki Noemi:-)

6ab5063c3c3f09b4med.jpg

96da6f17cea84128med.jpg

8950203305a9ae6amed.jpg

1e75b35c9cdcd354med.jpg

reklama
Pati coś wklejałaś? bo nic nie widać?
A my zabezpieczenie na kuchenke też koniecznie musimy kupić, na razie zakręcam gaz po gotowaniu bo Karol namietnie dobiera się do kurków...

Asiu wkleje wieczorkiem oki...?
Basia nasza tez woli prawziwe sprzety,ale i tak ma zajecie tym...przewraca sobie strony...bo sa trzy jakby "kartki" myszka ma wibracje:-D no i kolory i swiatelka:-)

Pati, wklej kiedy będziesz mogła :-) A laptop naprawdę fajny, u nas widziałąm tylko takie lipne: mało kolorów i nastawione raczej edukacyjnie dla starszych dzieci.

Patrycja super zabawki! Takiego laptopa to sama chiałabym ;-) Ja też czekam na zdjęcie zabazpieczenia, bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić. U nas też łapanie za kurki:eek:

Asia ten nasz tez jest od 3 lat...Ale byl najbardziej taki "dziecinny"...
A zdjecia wkleje dlatego pozniej bo nie mamy tego zamontowane...Troche mnie to wkurza bo montuje sie to do blatu...a pozniej jak sciagne dziry w blatach:wściekła/y: A moze widzialyscie gdzies jakies inne z innym sposobem montazu...Bo szkoda mi cholera blatow troche...Bym jakis inny kupila...

reklama
Pati, ja jedyne co widziałam, to takie zabezpieczenie na kurki, żeby dziecko nie mogło nimi kręcić, ale z tego co Ty piszesz, to u Was jest coś takiego, co blokuje dostęp ogólnie do kuchenki, tak :confused:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry