reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Dziewczyny, muszę kupić zastawkę/barierkę do drzwi na balkon. Nie będziemy całe lato siedzieć przy zamkniętym balkonie, a młody coraz sprawniej się porusza.
Macie jakieś doświadczenia? Czy te rozporowe są skuteczne?

Mamoot nie mam pojęcia i nie potrafie ci pomóc :confused: ja też się rozglądam ze barierką ale na schody . Co prawda Zośka jeszcze samam nie chodzi ale cholera jedna doczołga się do schodów i twardo raczkując wchodzi :wściekła/y:

Kasiu, myślę, że by mu się bardzo podobało, ale u nas barierka jest taka, że wyobrażam sobie, że mógłby się po niej wspiąć, jak tylko nauczy się to robić. A już zauważyłam, że jak może gdzieś wleźć wyżej, to próbuje.
A jaki jest u Was balkon, jaką ma barierkę?

U nas też będzie bramka, bo balkon malutki, pręty szeroko rozstawione, a poza tym mieszkamy wysoko i jakoś się boję zostawiać Marcinka samego na balkonie.... Tylko że mąż zrobi tę blokadę sam, ja nawet nie mam pojęcia, czy gdzieś coś takiego można kupić....

A ja mam barierkę na schodach ale to mąż sam kombinował z takich drewnianych drzwiczek kupionych w castoramie zaraz pstryknę fotki i wkleję:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry