reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Sylwia - fajny, ja ostatnio w katalogu go oglądałam, a ja się zastanawiam nad tym DT395355 bo cena przystępna jak za nowy - to za tyle na allegro używane chodzą, a nigdy nie wiadomo na co się trafi...

Sumko, a gdzie jest świat dziecka :zawstydzona/y::-)
Fajne te butki zimowe. W "Bartku" na Ursynowie jeszcze zimowych nie mieli. A za ile, jesli można wiedzieć? Bo mi się podobają.

Mamoot, najblizszy mialysmy kiedys w Supersamie - ale niestety go zburzyli (nigdy im tego nie daruje wrrr)... A teraz to chyba w Jupiterze na Towarowej.... A, i w Tesco na Gorczewskiej.... No i chyba najwiekszy, to ten na Targowku....
Oni mieli swoja strone, sprobuje ja znalezc.

Dziewczyny napiszcie jaki numer buta kupowalyscie maluchom na zime tzn. numer wieksze niz teraz nosza czy moze dwa numery czy tez ciagle ten sam? Bo w sumie nie wiem na ile wieksze musza byc (o ile wogole musza?).

Cicha tylko ze kazda firma to inny rozmiar...I cholera wie ile do tej zimy te pytki male urosna...Jak ostatnio kupilam mlodej sandalki to starczyly az na miesiac...a niby kupilam juz rozmiar wieksze...:crazy:Ja buty kupie juz jak zajdzie potrzeba...w sumie do mrozow to jeszcze chwila zostala...Narazie biegamy w adidasach...

A tak apropo-u was tez tak zimno jak tu...U nas dzis 15 stopni i pizdziawa:eek:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry