• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No to ja też muszę zacząć szukać zimowych ciuszków.

Na razie kupiliśmy butki.

Dzięki Heatherku za namiary na sklep. W Guciu niestety Nuby nie mają. Albo się wybiorę na Kabaty, albo allegro.

Mamootku nubiego mają w świecie dziecka i te pstryczki i bidony.
a tak przy okazji świetne butki.
A my mamy już najprawdziwsze kozaki hahaha już nam zima nie straszna. Jestem strasznie zadowolona bo są całe na prawdziwym kożuchu i w dodatku pasują na pulchną stopę. A już myślałam że nie uda mi się nic takiego dopaść

226666429lh3.jpg

Wiecie co ja to jestem jednak durna właśnie uświadomiłam sobie oglądając wasze butki że po lecie jest najpierw jesień, a na jesień to ja nic nie mam :baffled:

I butki Wojciaszka i Kubiszonka bardzo fajne, ale wy dziewczyny jesteście zaawansowane w tych zakupach:szok:, ja wczoraj zrobiłam przegląd róznych spodni wiosennych, mialam nadzieję, że i na jesień Otylka w nich pochodzi, nic z tego, wszystko o 5-7 cm za krótkie, to znaczy jak stoi to jeszcze jako takie, ale jak usiądzie to do kolan gołe nogi:szok: Kurcze a na wiosne były przydługawe.....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry