reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Jezuuu
Syla to jaki Ty masz bank:szok:Ja mieszkam w europie nie w afryce!Przeciez ta stowa to jakies oszustwo...
szkoda ze nie powiedzialas to bys mi przelala do mojej mamy na konto...
a ja przy okazji bym odebrala...
Ja mam taki bank ze w europie nie place nic za przelewy...

Baska moze uda m sie w sobote zalozyc konto to wplacisz juz mi na moje...Mam juz jednow inteligo tylko to jest takie przesrane ze nie moge nic im faxem wyslac tylko listy pisac a potem jeszcze odebrac papiery kurieierm osobiscie a do niemiec juz im za szkoda kasy wiec mi nie wysla tu papierow:wściekła/y:
A taka prowizja za przelewy to zwykle oszustwo i naciaganie...ale to tez sie skonczy jak kolosalne ceny za telefonowanie z komorek po za krajem...Tu gdzie mam konto w calej europie przelewy robie za darmo...

My dziś zaszaleliśmy zakupowo. Jest kombinezon zimowy, zimowe butki, czapa i koszulka. Na szczęście finansowo wspomogła nas moja teściowa.

Widać, że z dziecięcymi rozmiarami butków też jest różnie, bo te są 24, a te, w których Wojtek teraz chodzi to 21. Te zagumowane czuby nie bardzo mi się podobają, ale chyba są baaardzo praktyczne.
A kombinezon jest cieplutki i ma ściągacze w pasie w spodniach i na dole kurtki - żeby po nereczkach nie wiało.

reklama
No no no, Wojciaszek będzie się prezentował zimową porą bardzo elegancko :-) Bardzo mi sie podobają te ściągania w pasie.
A Matek ma świetne butki - coś podobnego chcę kupić Marcinkowi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry