reklama

Zakupowe szaleństwo

no no..zakupy Mamootku swietne- kombinezonik bardzo ładny, a buciki idealnie dopasowane:)- Toz Wojtaszek bedzie wygladał jak prawdziwy dzentelmen-;-) zimowy

AniaB- Matiska buciki tez w deche - świetne - i "moje" kolorki!!!- takze b. mi sie podobają:tak:

reklama
Rusałko, no ba! Zima nie zima - dżentelmen musi być. ;-):-D

Matiś ma czadowe butki. Takie cieplutki z futerkiem.
Zastanawialiśmy też nad futrzanymi, ale bałam się, że na normalną zimę (a nie jakąś super mroźną) będą za ciepłe, bo Wojciaszek z zasady jest cieplutki i łatwo nie marznie. I w końcu kupiliśmy takie z ociepleniem wełnianym i ewentualnie będziemy mu zakładać ciepłe skarpetki. Mam nadzieje, że to dobry wybór.

Mamoot śliczny zimowy zestaw , czekamy na zdjęcie Wojtka w kombinezonie:tak::-)
Aniub buciki wyglądają na bardzo ciepłe i wygodne:tak::-)

mnie dopiero czeka zakup ciuszków na zimę, na razie kupiłam tylko ocieplane półbuciki , nawet nie chcę myśleć ile jeszcze mnie czeka wydatków, czekam aż otworzą koło mnie nową galerię, może będą jakieś promocyjne ceny:rofl2:

Mamoociku zestaw zimowy superancki - Wojciaszek na pewno nie zmarznie my jeszcze nie jestesmy tak obkupieni:-D

Ania zdradź co to za firma tych butków Matiego bo sa super a my takich typowo zimowych jeszcze nie mamy.:szok:

my tez z Klaudia jeszcze chodzimy jesiennie ubrani..ale tu faktycznei jest dosc ciepło..szczegolnie ostatnio;-)zaopatrzylismy sie natomiast w kalosze..bo zdarzaja sie kilkudniowe/tyg..deszcze, któryc odpukac juz dosc dawno nie było..i dobrze!!

Baska-ja Cie bardzoo,ale to bardzooo przepraszam ale w tym calym relaksie i amorach z Adamem nie zdazylam na poczte na czas:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: mam nadzieje ze wybaczysz jesli paczka dojdzie w listopadzie...:-(

a my dosyc poszalelismy na zakupach -ja kupilam sobie kozaczki i sexy pizamke,Adam obkupil sie bluzkami i koszulami a naszej gwiezdzie kupilismy super kozaczki,rekawiczki 5 palczaste w ktore tak jej sie podobaly ze poszka w nich spac:rofl2::-D i do tego jako maly prezencik dwie ksiazeczki i plyte z piosenkami:-)
Fotki beda:tak:

reklama
no to przechwalamy sie:-)

7350fd3e28dd45c5med.jpg

546090fd04c1de17med.jpg

e54e0578dc80c49bmed.jpg

3bfa891e8a9de980med.jpg

a to moje buciory:-) ciezko bylo samemufotke strzelic:-D:rofl2::crazy:
8c71910c5ce73299med.jpg

07df232c465c5f05med.jpg

7737935dc951e98cmed.jpg

a tu moja nowa kreacja na upojne noce:-D