reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
No Pati bielizna poprostu super :tak:
Butki od Noemi i twoje też a ja nie cierpie szpilek tzn bardzo mi się podobają ale na kimś innym a --- szkoda bo mam jedne całkiem całkiem włoskie kozaczki są śliczne i co z tego jak ja byłam w nich pare razy strasznie mi w nich niewygodnie mają obcas chyba 11 cm :-D
w sumie niewiem po co je kupiłam :baffled: jak stoją w szafie

dzięki Baśka jutro będę walczyć, tylko muszę kupić sobie rękawiczki , bo ja też nie lubię ich nosić ;-):-)
Pati jak tylko przestanie padać to wybierzemy sie w te pędy do Smyka bo jest na drugim koncu miasta. A drogie były??:-)

to ja sie teraz pochwalę tym co już udało mi sie kupić
najpierw nieszczęsne rękawiczki 2 pary do wyboru i wszystkie be:rofl2:

to zamiast kapci

buciki

czapa i spodnie

jeszcze zostały mi do kupienia kurtka, kombinezon, kozaczki, szalik a'la golf, i sweterek. Ach i kupiłam dziś też świetne rajstopki ocieplane, muszę dokupić jej jeszcze ze 2 pary, a pokażę je już na modelce jak wstanie bo śpi w nich teraz :-D

Irmaa - super zakupy!!! nawet nie myślę jaki majątek wydałaś i jaki musisz jeszcze wydać a to, co wymieniłaś...dobrze że my tak po trochu no i kombinezon na allegro i polowałam na okazje, butki mamy tradycyjne skórzane ocieplane Bartki, troche się boje czy wytrzymają jak mokro będzie bo przecież są jeszcze kolekcje goretexowe - no ale to zaczne się martwić dopiero jak będą przemiękać ...

reklama
Irma zakupy swietne..strasznie mi sie podobaja te ogrodniczki (bardzo lubie Duske w ogrodniczkach no i wygodne bo nie podwiewa:tak:

dziewczyny ..ja tu nie w temacie..tzn nie w zimowym..My dzis smigałysmy w samych sweterkach..momentami nawet sciagałam sweter i łaziłam na krótki rekaw:cool:..beda foty. Poranki tu sa dosc chłodne:sorry:..no, ale do zimy daaaleko:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry