reklama

Zakupowe szaleństwo

no noooo..Pati- fiu fiu fiu..kozaczki i te małe i te wieksze- swietne!podobaja mi sie bardzo - Młodej - czadowe - takie tez chce dla Duski:tak:..choc tu to nie ta pogoda - swieci słonce:sorry:..no a Twoje stara - sam sex..- aczykolwiek z moimi kostkami na takim obcasie to ja daleko bym nie zaszła:-D...
co do bielizny..prawidłowo- niewiele zakrywa:cool2:

reklama
Pati nie ma sprawy i tak bielizna dla Karolka na wyrost :)
Wasze butki super, no a bielizna...cóż - widać te noce naprawdę bardzo upojne ;)my już też mamy wszystko na zimę ale na razie nie mam czasu porobić fotek, przy okazji się pochwalimy - a najlepiej na modelu - tak jak zrobiliśmy prezentację kolekcji jesiennej na zdjeciach :)

Pati, ale zakupy! Świetne! Wszystkie, te skąpe też;-):-D

Mnie tak przypiliło na zimowe ciuszki, bo na 1 listopada jedziemy na wycieczkę na Litwę (część mojej rodziny stamtąd pochodzi i to już będzie 3 wyjazd "w poszukiwaniu korzeni"), a że to zdecydowanie bardziej na północ, to nie chcieliśmy, żeby jakby co nas tam mróz i śnieg zaskoczył.:-)

Pati w tym stroju to pewnie jeszcze nie raz skusisz Adama i będzie sie działo;-):-)
kozaczki śliczne i twoje i Noemi, szukałam podobnych dal Izy ale nie znalazłam na razie :-( no i tez kupiłam rękawiczki z palcami ale moja gwiazda nawet nie chce myśleć o założeniu ich, stanowczo mówi nie i zwiewa gdzie pieprz rośnie...;-):-)

Irmaa u nas też KArolek mówił rękawiczkom nie ale zrobiłam "pokaz" na sobie - ja zakładałąm swoje pieciopalczaste, udawałam że tak fajnie sie nosi rękawiczki, że jest super i trzeba...no i jakoś przeszło, ale pierwsze spacery kazał mi tez koniecznie zakładać jak jemu założyłam - także musiałam nosić nawet jak mi za ciepło było hihi, ale teraz już spokojnie nosi - nawet chyba je polubił - dziś piasek przesypywał i liście zbierał w rękawiczkach

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry