reklama

Zakupowe szaleństwo

Agaciulko bardzo fajny i uniwersalny -przeczytalam opis, i gondolka i spacerowka..
Fajnie z ta gondolka ze mozna regulowac polozenie oparcia. Super wozeczek.
a jaki kolor, taki jak na obrazku???Niebieski/Granatowy???

reklama
No no Agaciulko:)- wózek fajowy:)..jej juz tez bym chciala, by i pojazd mojej Niuniu stal w domu:)!
aa mamy w planach z mezem w lutym jechać do Warszawy..i tam rozejrzeć sie:)..nie tylko za wózeczkiem:)

Ania76 dokładnie ten kolor co na zdjęciu, jest naprawdę suuper, bielusieński w środku z materiału antyalergicznego i antystatycznego, płynna regulacja wysokości zagłówka (mozna to zrobic nawet jak dziecko śpi), kształt spodu gondoli postawiony na podłodze zastępuje kołyskę, ale można go równiez postawić stabilnie, w podłożu gondola ma regulowana cyrkulacje powietrza (coś suuper dla nas rodzących na lato-taka klima ;)). Ja jestem bardzo zadowolona z zakupu i co moge powiedzieć, nie ma co czekac do ostatniej chwili. Ja nad wózkami siedze od dwóch miesiecy i uwierzcie że warto już szukać, bo są czesto chwilowe i dosyć duże obnizki, a sprzedawcy czekaja tylko z podniesieniem cen na wiosnę, bo wtedy rodzi sie dużo dzieci :)
Jak coś piszcie, moge sie już uważać za mistrza w tej dziedzinie, niczym mnie nie zaskoczycie jeśli chodzi o wózki :laugh:

Agaciulka super wózek. Ja tez juz prawie jestem zdecydowana na PP i też koniecznie na krzyzaczku. Są bardzo lekkie i niezniszczalne ;D ;D. A gdzie znalazłaś takie superpromocje?

heh u mnie dalej brak szaleństwa zakupowego jeżeli chodzi o rzeczy dla bobaska- raczej skupiłam się na ubrankach dla siebie:))) i przeglądam wszystkie strony internetowe, walcze na allegro i latam po sklepach:) bo poki co mam niewiele rzeczy,w które się mieszcze- bluzki do pracy są zaciasne w biuście itd. A najbardziej to nie moge się doczekać wiosny, kiedy w końcu odsłonię mój brzuszek.

Agaciulko - ekspercie napisz co myslisz o tym moim Quinny Speedy SX, czytalam duzo opini na jego temat.
Wiekszosc byla pozytywna, ze sie nim super jezdzi i po miescie i po wertepach, ze sie dobrez sklada, ze ladny ksztalt ma, ze dobre kolka duze i pompowane,ze w trojkolowcach najlepszy
Jako dwa glowne minusy bylo to ze gondolka za mala - nie wiem jak w innych wozkach ale mi sie wydawalo ze podobnie
I ze jako spacerowka na zime dla malego dziecka jest za malo zabudowana - ale mozna dokupic spiworek tylko nie wiem czy to do spacerowki sie akurat nadaje.I ze w spacerowce nie ma palaka.

I takie dylematy..bo poza tym starsznie mi sie ten wozek podoba.

Aniu76 to kwestia gustu te trzykołowe wózki, wózki te sa świetne do uprawiania joggingu i do tego ktos je wymyslił, ale teraz jest na nie moda i bez biegania ;) Ja z góry nie brałam pod uwage tych wózków, ale koleżanki które brały odeszła im ochota po przeczytaniu paru opinii dziewczyn z babyboom, pisały że jest problem duzy z podjechaniem np. na kraweznik z uwagi na kółko krecace sie z przodu. Gondola jest tez faktycznie mniejsza niż w innych wózkach. W tym peg perego jest olbrzymia w środku. Z tego typu wózków mozesz zobaczyć także implastu : www.implast.com.pl Ja ogladałm, jeździłam nimi i musze powiedzieć, że jak na polskie i niedrogie wózki to bardzo mi sie podobały. Model ROY kosztuje w tym sklepie co ci podawałam razem ze spacerówka 920 zl. Tez jest duża gondola, pare bajerów, spacerówka i duże pompowane koła. Model 4XL jest w ogóle bajerancki i kosztuje cos ponad 1200 zł. :D

Agaciulka mi tez bardzo się spodobał Twój wybór, a powiedz czy masz w komplecie spacerówke czy ją trzeba osobno do tego stelaża dokupic? Ile zapłaciłaś (bo nie jestem pewna czy kupowałaś przez internet?)?

Ale tego Roy nie mogę znaleźć, w którym sklepie go szukać?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry