reklama

Zakupowe szaleństwo

reklama
Ja też już mam znaleziony wózek - zdecydowaliśmy się na Deltim Fokus, ale z kupnem poczekamy do kwietnia, pewnie do początku. Podobnie z łóżeczkiem i innymi "grubymi" rzeczami. Tym bardziej, że w sklepie nam powiedziano, że w lutym będą wchodzić nowe modele i kolory wóżków, więc może będą jakieś promocje koło marca/kwietnia na stare modele... Kurcze, jak z samochodami :) :)

Jakoś teraz nie ma weny do takich zakupów - zimno, ślisko... Poczekam na początek wiosny. Tym bardziej, że może mi się jeszcze odmieni -i co wtedy zrobię z dwoma wóżkami :)

A ja dzisiaj wymiekłam i nakupowałam letnich bodziaków i taki miluteńki kocyk, że chciałabym żeby ktoś mnie nim owinął....

Takie zakupy są zawsze przyjemne. Ja też się wkrótce wybieram, tylko z czasem u mnie kiepsko ostatnio...

Ostatnio mój mężuś znalazł taki ręczniczek kąpielowy z kapturkiem osiołka - z uszkami i ogonkiem. Słodkie cudeńko! Można się zakochać! Oj, będzie na co wydać to becikowe :)

MY na takie samo łózeczko pókico sie zdecydowalismy:)- tylko jeszcze nie wiemy, czy kolor teak, czy słomka:/...bo jeden pasuje do tego pokoju, gdzie dzidzius bedzie spał na początku(do naszego), a drugi do tego- jej pokoiku:)..ale raczej kupimy teak..

a jaką wybrałyscie dziewczeta posciel..szczerze tu przerazają- ba porazaja mnie ceny .no, ale coż mus to mus.
Ja poki co wybrałam klupsia- "fantazja kwiatowa" K030 i..własnie nie wiem, czy dwie kupowac- tez 7 -elementowa?..sama nie wiem:/- doradźcie!!

Jak tez nie wiem jaki kolor w zaleznosci od tego jaki kolor mebli znajdziemy, mi sie teak i slomka podoba najbardziej podobaja..
Rusałko wklej zdjecie poscieli albo podaj linka, bo nie moge znalesc, znalazlam tylko fantazja bez kwiatow

Ja posciel chyba stad zamowie 3-czesciowa: na poduszke -wiem ze to pozniej-, na koldre i ochraniacze na glowke
http://www.dla-dzieci.pl
duzy wybor - za 49 zl wiec nie tak drogo.

i chyba jedna flanelowa

Ja mam pościel jeszcze po Bibku wiec mam problem z głowy. Ale troche mi szkoda bo teraz jest taki wybór że głowa puchnie

reklama
Ta mi się bardzo podba:)

fantazjak2.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry