reklama

Zakupowe szaleństwo

Dzieki Ania-wogole to podoba mi sie ten jeans-jest dokladnie taki jaki szukam ale w wersji spodni...I jeden szczegol jeszcze mi sie w niej bardzo podoba...ze dol spodniczki -lewa strona przyszyta jest na prawa :-D

reklama
Noemi, wszyscy faceci Twoi!!!

Sumko, jestem pod wrażeniem Twojej pomysłowości.

Co do numeracji butków, to nie ważne, jaki rozmiar, a ważne, żeby były dobrze dobrane. My jesienne butki mieliśmy 21, a zimowe 24 i wcale nie znaczy to, że Wojtkowi tak stópka urosła. Tylko te rozmiary tak "skaczą". Ale pani w Bartku wyjmowała z butka wkładkę i przymierzała do Wojciaszkowej stópki i okazało się, że właśnie 24 z tego modelu jest ok.

Dziewczyny, takie pytanko. Planujemy na sylwestra kilkudniowy wyjazd ze znajomymi. Zamierzamy wziąć biegówki (w poprzedniej ciąży też na biegówkach zimą łaziłam i było super - jak się chodzi, a nie biega, to jest to przecież bardzo zbliżone do normalnego chodu). Musimy wykombinować coś w rodzaju sanek/zaprzęgu dla Wojtka, żeby na spacerze móc go ciągną za sobą. W nosidle to trochę ciężko, bo jednak na biegówkach równowaga jest czasem trochę "chwiejna" - szczególnie z takim klockiem na plecach.:-) Słyszałam o tym, że są takie specjalne biegówkowe zaprzęgi, żeby rodzice mogli biegówkować z małymi dziećmi. Słyszałyście coś o tym? Ma któraś z Was jakieś doświadczenie?

Noemi modelka na całego - jest przesłodka i bardzo profesjonalna zarazem, kiecka pierwsza klasa ;)
Mamoot - ja czytałam w jakiejś gazecie w tamtym roku - ktoś opisywał taką wyprawę ze swoim maluchem - było to prawdopodobnie w "Twoim maluszku" w jakimś zimowym numerze - taka gazetka co mi za darmo do domu przysyłają...spróbuje namierzyć bo mam całe stosy pod łóżkiem, ale raczej ciężko będzie znaleźć

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry